PARTYINFO

 

THERAPY SESSIONS

Datum konání:
22.10.2010 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - BB Centrum Gerbera
DJs:
Limewax, Katharsys, Forbidden Society, Audiotrix
Popis:
start 21:00, vstup 250/300 czk, vip 400 czk
 
 
Anketa k Therapy Sessions!
Therapy Sessions 2010 odstartuje za necelý měsíc, konkrétně 22. října 2010 v českobudějovickém sále Gerbera. Trojici hlavních terapeutů v čele s Katharsys, Limewaxem a Forbidden Society doplní český support. Domácím drtičům parketu jsme položili pět otázek, z hlavní stage byl do ankety vtažen Hanzall, Dukor, Syndrome a Chito, z druhé stage jsme přizvali pány Dustcream a Basic.
 
Co se ti jako první vybaví, když se řekne Therapy Sessions?

Dustcream: Kde mám špunty? To zas bude masakr!
Dukor: Cestování za Therapy mimo republiku, když ještě nebyla u nás. Monstrózní byla Vídeň nebo Drážďany. Dobrý je, že teď už stačí zajet jen do Budějek.
Syndrome: Vybaví se mi mejdan jak hovado s pekelnými dekoracemi a hlavně headlinery, které jinde jen tak neuvidíš. A taky sezení anonymních alkoholiků, jehož jsem po tomhle mejdanu většinou nucen se zúčastnit.
Hanzall: Extrémně rozpařený kotel lidí, skvělá atmosféra, luxusně vydekorovaná stage a perfektní technický support.
Basic: Parádní hard drumandbass.
Chito: Práce a fajn mejdan. Jde to dohromady?! ;-)



Jakou desku nebo mp3 si rozhodně neodpustíš 22. října v Gerbeře zahrát?

Dustcream: Dustcream - Unique Combination, kterou jsem právě dodělal.
Dukor: Na Therapy nesmí chybět Current Value - Therapist. HUA !!YOU NEED THERAPIST!!
Syndrome: Já si asi neodpustím RM Bleeps od Raidena a Current Value, to už je tady v podstatě taková hymna.
Hanzall: Favoritů je hodně, budu se snažit hrát nové věci, ale určitě si neodpustím něco od Panacey, Ear2Brain, možná King of the Jungle, možná Evil Seed (Limewax Remix)… něco od něj na 100% padne.
Basic: Megalopsy - Zazas Zazas Nastanada Zazas
Chito: Rawtekk - D.N.A. VIP, takový roztomilý, valivý rovnátko. Hraju ho snad vždycky, pokud hraju nějakej temnej set.

Na jakého z účinkujících se nejvíc těšíš a proč?

Dustcream: Na Forbidden Society, protože kdybych to nenapsal, tak mi rozbije držku. A na Katharsys taky. :-)
Dukor: Jasná volba jsou Katharsys. Ještě sem je naživo neslyšel a klasický pecky jako R9, 13 nebo The Chain mluví samy za sebe.
Syndrome: Jestli budu vnímat, určitě si rád poslechnu všechny tři headlinery, ale nejvíc jsem zvědavej na Katharsys, ty jsem „live“ ještě neslyšel.
Hanzall: Hlavně na Katharsys a Limewaxe. Katharsys, protože jejich tracky mě fakt dostávají a právě teď zažívají raketový vzestup na drumandbassové scéně. Limewax je zárukou kvality v hard drumandbassu a těším se na novinky z jeho alba.
Basic: Na Forbidden Society. Jindřich má naprosto rozsekávací sety.
Chito: DJ Basic na druhé stagi. Tenhle tejpek hraje moc pěkný oldschool HC hymny. Tak doufám, že na Therapy Sessions je hrát bude!



Kdybys byl doktorem, jaký terapeutický plán bys sestavil pro svého pacienta s nemocným tělem a duší?

Dustcream: Myslím, že slušnej recept se osvědčil na loňské terapii, kde se sešel dreamteam psychoanalytiků Counterstrike, Current Value a Forbidden Society. Já osobně bych rád viděl, jak provozuje svojí praxi pan Current Value společně s doktorem Deanem Rodellem a dále pak specialista Donny či Krusha.
Dukor: Není jiná volba pro nemocnou duši i tělo, než 22. října kolem desáté hodiny nastoupit do Gerbery a nechat se prosvítit pořádnym laserem a rozvibrovat i tu poslední kostičku v těle řízným basem. Doporučená délka sezení je cca devět hodin. Pro otrlejší doporučuji vypolstrovanou místnost a poslední dvě alba od Current Value za sebou.
Syndrome: Kdybych byl doktor, použil bych prastarou, ale osvědčenou lékařskou metodu a pacientovi naordinoval klystýr, ale pořádný.
Hanzall: Jednou denně poslech některého z Filthcastů, podcastů nebo setů od artists z Anger Management. Zhruba jednou měsíčně návštěva nějaké párty Bubblebeatz, Crossu nebo jiné akce, kde zazní také hard drumandbass. Každoročně na podzim intenzivní několikahodinový léčebný seminář Therapy Sessions CZ, dodržování zdravé životosprávy stylem OZK (oběd-zákusek-káva), sport, nejlépe extrémní, vyhýbání se poslechu nekvalitní komerční hudby.
Basic: Pozitivní mysl a meditaci. Zdravý životní styl. Nejsem zastánce chemické cesty.
Chito: 3x denně prášek cukru a 7 ran bičem v rytmu 190 BPM.

Zkus odhadnout, jak se budeš cítit v 6 hodin ráno po párty?

Dustcream: Vzhledem k tomu, že bych měl začínat tuším kolem čtvrté ráno, tak asi po dokončení setu padnu rovnou do postele a budu vyčerpanej z celonočního skákání a budu potřebovat límec na krk z toho, jak budu celou noc mlátit hlavou do rytmu.
Dukor: Pro mě začne smršť, v půl šestý mi končí set, tak se budu snažit dohnat ostatní. Řádně se domrtvit! Budu na to mít jen hodinu a půl. Jen doufám, že mi na to zbydou nějací parťáci.
Syndrome: Doufám, že tuhle ranní hodinu už budu trávit na nějakém luxusním hotelovém pokoji, se třemi přitažlivými Asiatkami s kladným vztahem k netradičním sexuálním praktikám a budu se cítit naprosto triumfálně.
Hanzall: Samozřejmě svěže díky energy drinkům, které budu po celou dobu popíjet! Asi si půjdu podupat nohou na nějaký ten hardtekk, co bude až do sedmi hrát. Snad se dostaví i pocit euforie z dobře odvedené práce. :-)
Basic: Jako tisíc sluncí v jednom těle.
Chito: Použitě!
 
Představujeme headlinery Therapy Sessions!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016