PARTYINFO

 

SHAPESHIFTER EUROPEAN TOUR 2010 - ZRUŠENO!

Datum konání:
18.10.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Volnej Průběh (Stanzim,Touchwood, Rade, AHZ, Nitrous)
Live:
Shapeshifter, Alef Zero
Popis:
vstup 350/450 czk
 
 
Koncert Shapeshifter v pražské MeetFactory zrušen!
 
 
Vyjádření pořadatele: Po dlouhém plánování živého vystoupení novozélandské kapely Shapeshifter v pražské MeetFactory 18.10.2010 od 19.30 hod a 20.10. 2010 v bratislavském MMC klubu od 20.00 hod jsme nuceni oznámit široké veřejnosti zrušení tohoto koncertu.

Jako pořadatelé koncertu se za zrušení velice omlouváme především fanouškům této atraktivní taneční skupiny, která měla v Čechách na půdě MeetFactory debutovat. Věříme, že na koncerty se všichni příznivci hrané drum n bass hudby těšili stejně jako my. Jednalo by se zcela jistě o osvěžení taneční scény a Shapeshifter by se svým energickým vystoupením zařadili mezi další známé tváře dnb parties, jakými jsou například High Contrast, John B nebo London Electricity.

Z technických, produkčních a dalších navazujících důvodů však musíme tento koncert v rámci EUROPE tour kapely Shapeshifter zrušit.

Nadále jednáme se zastupující agenturou a v případě sestavování dalšího koncertního turné se budeme snažit kapelu pro český hudební trh získat. O případných dalších koncertech kapely Shapeshifter a ostatních akcích vás budeme informovat na webových stránkách www.festondaproduction.cz.
 
Shapeshifter live vystoupí v MeetFactory

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016