PARTYINFO

 

SHOTGUN 2010 - ZRUŠENO!

Datum konání:
03.09.2010 - 04.09.2010
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - areál Kristýna
DJs:
John B (UK), Efdemin (DE), James Ruskin (UK), Danny Wheeler feat. MC Talli (UK), B-Complex (SK), Spyro & Mooris, Diome, X.Morph, Daho je U.F.O., Ark, Peet, Skuban, Lukas Micka, Tomig, Face, Click Joe, Saboteur, 3ska
Live:
Regis (UK), Juno6 (DE), Midi Lidi, Kazety, Popper-C, Elektrabel, Milky, Dialect, Mindhole
Info:
http://www.shotgunfestival.cz
Popis:
vstup předprodej 350 czk, na jeden den 250 czk, na místě 400/500 czk
 
 
Shotgun Festival 2010 zrušen!
Shotgun – soutěžíme nejen o vstupenky
Soutěžíme rádi. Věříme, že všichni soutěžíme rádi. Jsme prý soutěživý národ. Proto jsme připravili soutěže a to nejen o obvyklé ceny v podobě vstupenek, ale také o ceny, které můžete hodit na sebe a dělat parádu.
 
Ve 3 týdnech po sobě, počínaje pondělím 2. sprna, startujeme soutěž na našem Facebook profilu o dvoudenní vstupenky na festival Shotgun 2010. Ve 4. týdnu soutěžíme o dvoudenní vstupenku, tričko a boty značky ADIO, které nám dodal partner Revolutionshop.cz.
O
kruh otázek se bude motat okolo vystupujících a nebudou ani jednoduché ani složité. Nezapoměli jsme ani na pravidelné soutěžící na party informačních serverech. Zde poběží soutěž celý měsíc srpen.

Vyfoť Shotgun!

Speciální soutěž jsme připravili na víkend, kdy se Shotgun 2010 koná. Fotíte? Máte hodně pixelů v telefonu nebo máte nějaký ten chytrý telefon?

Zadání soutěže je velmi jednoduché: Shotgun 2010
Užívejte si společně s námi víkend 3-5. září v Hrádku nad Nisou, v kempu Kristýna a na samotném festivalu a foťte. Foťte atmosféru, přírodu, přátele a kamarády, vystupující nebo noční oblohu nad hlavní stagei. Vyberte tu nejlepší a nahrajte ji na na Shotgun profil na síti Facebook. V následujícím týdnu vybereme 3 nejlepší. Jaké jsou ceny? Boty a trička od Revolutionshop.cz.
 
Shotgun 2010: Hvězdy páteční noci Shotgun 2010 – předprodeje, akce, soutěže nejen o vstupenky Jaký bude Shotgun 2010?

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016