PARTYINFO

 

SHOTGUN 2010 - ZRUŠENO!

Datum konání:
03.09.2010 - 04.09.2010
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - areál Kristýna
DJs:
John B (UK), Efdemin (DE), James Ruskin (UK), Danny Wheeler feat. MC Talli (UK), B-Complex (SK), Spyro & Mooris, Diome, X.Morph, Daho je U.F.O., Ark, Peet, Skuban, Lukas Micka, Tomig, Face, Click Joe, Saboteur, 3ska
Live:
Regis (UK), Juno6 (DE), Midi Lidi, Kazety, Popper-C, Elektrabel, Milky, Dialect, Mindhole
Info:
http://www.shotgunfestival.cz
Popis:
vstup předprodej 350 czk, na jeden den 250 czk, na místě 400/500 czk
 
 
Shotgun Festival 2010 zrušen!
Mnozí jistě sledovali se zatajeným dechem, co se to děje v Severních Čechách. Mohutné přívalové srážky a rozvodněné říčky, řeky a potoky smetly vše, co jim stálo v cestě. Bohužel jim v cestě stál i náš Hrádek nad Nisou včetně areálu kempu Kristýna.
 
S velkou lítostí, unavení a utrápení musíme oznámit, že se open air festival SHOTGUN 2010 neuskuteční. Přípravy na 10. jubilejní ročník postihla přírodní katastrofa obřích rozměrů. Trojzemí a veškeré hlavní příjezdové cesty do něj,  se během několika hodin  proměnily k nepoznání. Kde byly mosty, mosty již nejsou. Kde byla krásná silnice, silnice již není. Drtivá většina zástavby Hrádku nad Nisou se ocitla ve vodě. Vodní nádrž Kristýna se protrhla a proměnila se v bahnitou lagunu.

V tuto chvíli nevidíme žádné možné alternativní řešení, než ukončit veškeré aktivity spojené s přípravou festivalu Shotgun 2010.

Prosíme Vás, všechny naše fanoušky, kamarády, obchodní partnery, dodavatele a Dje, o trpělivost a shovívavost v následujících dnech a týdnech.

Dáváme dohromady postupy s Ticketpro.cz, kterými  co nejdříve uspokojíme potřeby těch, kteří si již zakoupili vstupenky.

Děkujeme všem za vyjádření podpory v těchto těžkých chvílích. Shotgun 2010 skončil, aniž by začal. Shotgun 2011 však není až tak daleko... rok a necelý měsíc. Co nevidět jsme zpět. Silnější.

Shotgun 2010 crew
 
Shotgun – soutěžíme nejen o vstupenky Shotgun 2010: Hvězdy páteční noci Shotgun 2010 – předprodeje, akce, soutěže nejen o vstupenky Jaký bude Shotgun 2010?

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016