PARTYINFO

 

JELLY MOON + BRAZA PARTY #2

Datum konání:
28.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Locus sound system (Sweden), Marcos Nery (Brazil) & Mikuláš (phono.cz)
Live:
Batukatum (Brasil, forró band)
Popis:
Braza party - start 17:00, vstup 100 czk
 
 
Jelly Moon a Braza v sobotu U Bukanýra
Srpnový Jelly Moon bude hostit zástupce švédského sound systemu LOCUS, který se na evropské scéně dlouhodobě prezentuje nekompromisním zvukem deep a minimal house. Tato formace djs funguje již přes 10 let a v rodném Göteborgu po celou tuto dobu udržuje pravidelně vyprodanou měsíční rezidentní noc v klubu Pustervik, což je unikát nejen ve Švésku. Kromě hraní v renomovaných evropských klubech je LOCUS známý pořádáním nezapomenutelných mejdanů pod širým nebem na ostrovech a plážích západního pobřeží Skandinávie. V roce 2003 přijel celý sound system  i na český Czechtek. Návštěva LOCUS v Praze vždy znamenala velmi originální hudební zážitek s výbornou atmosférou až do ranních hodin – takže nepropásněte tuto příležitost.
 
Zveme vás na další jedinečnou Braza párty na houseboatu U Bukanýra, tentokrát ve znamení “návykového” rytmu forró (čti fohó)!!! Nenechejte si ujít historicky první forró party v Praze a tančete s námi až do rána! 



O živou hudbu se postará kapela Batukatum, forró vám předvedou krásní tanečníci z Rio Dance Show, budete mít možnost ochutnat typické brazilské jídlo “feijoada” a do noci vám budou hrát Dj Mikuláš a Dj Marcos Nery. To vše a mnohem více už 28.srpna na Bukanýru! :)

Vstupné: 100,- Kč

Dobrou náladu s sebou!
Těšíme se na vás.

Braza team :)

Malá ochutnávka co je to forró: zde

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016