PARTYINFO

 

HAVANA CLUB COCKTAIL SHOW 2010

Datum konání:
09.09.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mike Trafik, Lazaro
Live:
Mezcla
Popis:
start 18:00, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Kohoutí ocas po kubánsku
Žhavé kubánské koktejly z rukou profesionálů
Jak říká klasik - doutník je vůně Kuby a rum je její chutí. Havana Club Añejo 7 Años je toho důkazem. Tento sedmiletý rum se stal základem pro drink Havana Cubata, který je hitem jak mezi hosty, tak i mezi barmany.
 
Havana Club Añejo 7 Años má pro oko lahodnou jantarově medovou barvu. Vůně sudového dřeva přechází do jemných tónů vanilky. Opravdu výjimečným zážitkem je mimořádně jemná a čistá chuť.



Havana Cubata se ideálně hodí pro letní párty. Hosté v tomto drinku cítí bohatou vůni a jedinečnou chuť rumu v kombinaci s colou a lehkým osvěžujícím zástřikem limety,“ říká Jarda Janoušek, český reprezentant na barmanské exhibici Havana Club Cocktail Show 2010, a dodává: „K přípravě Havana Cubata stačí 4 cl Havana Club Añejo 7 Años, cola a čerstvá šťáva z limety.“

Obdobou oblíbeného koktelju Havana Cubata je Havana Caliente. Podmanivá chuť sedmileté Havana Club Añejo 7 Años se snoubí s ostatními ingrediencemi tak, že milovníci rumu doslova pocítí atmosféru žhavé kubánské noci.

Havana Caliente je složen ze 4 cl Havana Club Añejo 7 Años, coly a šťávy z limety. Tyto chutě flirtují s ostrostí přidané chilli papričky,“ říká Aleš Půta, lektor barmanské akademie, přední český mixolog a vítěž Havana Club Grand Prix, a dodává: „V dnešní době je běžné pro přípravu složitějších koktejlů používat čerstvé bylinky a koření. Ale Havana Caliente je důkazem toho, že i do jednoduché receptury lze šikovně zapracovat nevšední a zajímavou chuť.“  


POZVÁNKA NA HAVANA CLUB COCKTAIL SHOW 2010
Oslava barmanského umění, kubánského rumu, tance a zábavy se uskuteční 9.9. 2010 od 18:00 v pražském klubu Roxy. Velkolepá párty proběhne v rámci třetího ročníku největší flair bartendingové show v ČR – Havana Club Cocktail Show 2010. Vstup je zdarma. Zváni jsou všichni milovníci života a vyznavači kubánských koktejlů, tance i zábavy.

Havana Club Cocktail Show 2010 nabídne v prvé řadě barmanskou exhibici. Na návštěvníky čeká i pestrý doprovodný program. K poslechu i tanci zahrají přední DJ's z Česka a Kuby (DJ Mike Trafik a DJ Lazaro). O žhavé rytmy se postará originální kubánská kapela Mezcla. Třešničkou na dortu pak bude soubor kubánských tanečníků Tradicion, pod jejichž taktovkou proběhne lekce salsy.

Akce začíná od 18:00 v pražském klubu Roxy a vstup je zdarma. Cena drinků od 50 Kč.
 
Havana Club Cocktail Show 2010 - Prodloužené léto s kubánským rumem a barmanskou exhibicí

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Havana Club Cocktail Show 2010, kdo si prodloužil léto, neprohloupil!
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016