PARTYINFO

 

IN SEARCH OF SUNRISE 8 WORLD TOUR

Datum konání:
18.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Richard Durand (nl), Leon Bolier (nl), Martin Gredner, Texx
Popis:
start 22:00, vstup 390/490 czk, vip 690/890 czk
Line-up:
21:30 Otevření klubu
22:00 – 00:00 Martin Gredner
00:00 – 03:00 Richard Durand
03:00 – 05:00 Leon Bolier
05:00 – 06:00 Texx
06:00 Konec
 
 
 
Časový line up a poslední informace k ISOS 8 s Richardem Durandem Richard Durand: "Lidi v Česku si umí dobrou muziku bezvadně užít!" Leon Bolier: "Připravím si něco speciálního!" Richard Durand a Leon Bolier rozpálí v září SaSaZu
Decadance team připravuje na podzim 2 velké párty
Pořadatelé parties Decadance se rozhodli, že do konce roku uspokojí jak fanoušky trance, tak i fanoušky house music. Je nám potěšením, že jsme byli osloveni, abychom zařadili Prahu do kalendáře světového turné Richarda Duranda u příležitosti vydání nového alba In Search of Sunrise 8, které poprvé pod hlavičkou Black Hole Recordings vydává někdo jiný než slavný Tiesto, jenž namixoval předchozích sedm alb. Volba padla právě na holandského producenta Richarda Duranda, který je českému publiku dobře známý a má zde již nemalou řádku fandů. Tato akce se uskuteční dne 18. září 2010 v pražském klubu SaSaZu. Zároveň Decadance team oznamuje  další edici Decadance párty, která se bude konat dne 15. října 2010 v pražském SaSaZu. Její téma bude tentokrát Decadance Black & White a je nám ctí, že budeme moci v ČR poprvé v historii přivítat legendy světové house music, britské DJ duo a producenty Freemasons.
 
Decadance team se rozhodl, že do konce roku uspokojí jak fanoušky trance, tak i fanoušky house music. Je nám potěšením, že jsme byli osloveni, abychom zařadili Prahu do kalendáře světového turné Richarda Duranda u příležitosti vydání nového alba In Search of Sunrise 8, které poprvé pod hlavičkou Black Hole Recordings vydává někdo jiný než slavný Tiesto, jenž namixoval předchozích sedm alb. Volba padla právě na holandského producenta Richarda Duranda, který je českému publiku dobře známý a má zde již nemalou řádku fandů. Tato akce se uskuteční dne 18. září 2010 v pražském klubu SaSaZu.

V nejbližších dnech oznámíme i jména DJs, kteří se postarají o support Richardovi. Již nyní ovšem můžeme slíbit, že půjde o dalšího význačného producenta progressive a trance music, jehož Praha ještě neměla příležitost zažít live. Vstupenky budou v předprodeji v síti Ticketstream a jejich cena bude začínat na příznivých 290,- Kč. Předprodej bude spuštěn 15.7.2010.



V tuto chvíli můžeme oznámit i další edici Decadance párty, která se bude konat dne 15. října 2010 v pražském SaSaZu. Její téma bude tentokrát DECADANCE BLACK & WHITE a je nám ctí, že budeme moci v ČR poprvé v historii přivítat legendy světové house music, britské DJ duo a producenty FREEMASONS. Snad neexistuje fanoušek taneční hudby, který by neznal například jejich globální hit Uninvited. V nejbližší době vám oznámíme další podrobnosti a jména dalších DJs, kteří se bezesporu postarají o skvělou atmosféru.Vstupenky budou v prodeji v síti Ticketstream a jejich cena bude začínat na 390,- Kč. Předprodej bude spuštěn 15.7.2010.



Více informací již brzy na www.decadance.cz a na www.facebook.com/decadanceparty
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016