PARTYINFO

 

VICTORY ON TOUR 2010

Datum konání:
26.02.2010 - pátek
Místo konání:
Cehnice - Cehnice disco klub
DJs:
Neo, Toni Glide
Info:
http://www.klubcehnice.cz
Popis:
start 21:30, vstup 79 czk
 
 
PartyPlanet.cz Victory! míří do Cehnic
Přesněji do Diskoklubu Cehnice míří již zítra v pátek 26. února party s nejúspěšnějším českým djem a producentem všech dob: Victory! Vedle hlavní hvězdy dje Neo (Ministry of Sound / Hed Kandi / Celnice Praha) vystoupí také druhý rezident Toni Glide (Evropa 2 / Celnice Praha). Krásné tanečnice, více než 50 kusů dekorací a několik soutěží o CDs – taková bude Victory v Cehnicích. Více informací v detailu článku a také na: www.klubcehnice.cz
 
Na party vystoupí:

DJ NEO (Ministry of Sound / Hed Kandi / Evropa 2 / Vendetta / Subliminal / Celnice club exclusive resident DJ) je aktuálně 3. nejoblíbenější český DJ (Žebřík Awards 2008). Jde o vůbec prvního Čecha vydávajícího na světově nejprestižnějším vydavatelství Ministry of Sound a Hed Kandi. Zastoupen na kompilacích vedle světové špičky Davida Guetty, Axwella, Fedde le Granda atd. V roce 2008 byl vybrán jako hlavní rezidentní dj radia Evropa 2 po boku např. světové jedničky Tiesta a od listopadu roku 2009 je také exkluzivním rezidentním djem velmi úspěšného klubu Celnice v Praze, kde vystupuje na své pravidelné noci Victory.

Exkluzivní ukázka nového singlu DJe NEO:



Toni Glide je mladým, stále ještě začínajícím DJ a producentem. Stihl už ale posbírat několik menších úspěchů. O jeho talentu svědčí i to, že si jej vybrala Evropa 2 jako jednoho z rezidentních DJs pro spolupráci v roce 2008 a další léta. Jako rezidentní DJ vystupoval v nejmenovaném pražském klubu na dnes druhé nejúspěšnější párty v Čechách. Společně s DJ Neo nese spoluautorství konceptu párty Victory klubu Celnice v Praze. Vzhledem k exkluzivní smlouvě s Celnicí nevystupuje od listopadu 2009 v žádném jiném pražském klubu. V tomto roce se můžeme těšit na první oficiálně vydanou skladbu, která má předpoklady nastartovat Toniho další hudební růst.



A dále se můžete těšit na speciální Victory a PartyPlanet.cz dekorace, svůdné GO-GO tanečnice, akční drink Ferrari za skvělých 20,- Kč a pro pár šťastlivců také CD Dj NEO – Victory.

Těšíme se na vás v pátek 26.2.2010 v klubu Diskoklub Cehnice!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016