PARTYINFO

 

DIRTY DANCING

Datum konání:
18.02.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - k.u. bar lounge
DJs:
Tommy Rogers & Peet, Ronny
 
 
Tommy Rogers & Peet zahrají tento čtvrtek v pražském K.U. Baru!
Tommy Rogers a Peet se právě vrátili z Londýna kde hráli v klubu The Whitehouse a společně se světovou elitou zpěvaček jako je Angie Brown, Katherine Ellis a Rudenko vytvořili vynikaíjcí atmosféru a předvedli proč je jejich Dirty Dancing party dlouhodobě nejlepší party v České republice. Stahujte záznam setu ze Studia 54.
 


Již tento čvtrtek 18.2. se chystají do pražského VIP lounge klubu K.U. Bar na Rytířské ulici na premiérové speciální vydání Lounge Edici Dirty Dancing party. Tommy rogerse a Peeta nemusíme dlouze představovat, protože jako jedni z mála u nás si zahráli vedle těch nejlepších djs na světě jako jsou David Guetta, David Guetta, Tiesto, Roger Sanchez, Bob Sinclair, Layo and Bushwacka, Lee Dagger, Antoine Clamaran, X-Press 2, Chriss Cox, Felix Da House Cat, Daren Emerson,  Eric Prydz  a mnoho dalších a zvou si je na nejlepší světové akce jako jsou např.: La Troya Ibiza a na všechny zásadní letní festivaly u nás. Tato čtvrteční Dirty Dancing party je přesně pro ty, kteří si chtějí ve čvrtek udělat malý pátek a ztančit si na to nejlepší co naše klubová scéna nabízí. Jako hudební doprovod obou aktérů bude oblíbený Dj Ronny, který je známý energickými sety a uměním vtáhnout lidi do varu.

Každý návštěvník obdrží namixované cd od obou aktérů a doporučujeme vám s v případě zájmu zarezervovat stůl, protože K.U.Bar není nafukovací a kapacita je omezena. Rezervace jsou možné na telefonu 773 267 424 manažer Petr.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016