PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
27.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler, Pierre Marco, P.S.
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Únorový Climax Chrise Sadlera tuto sobotu v Roxy
Poslední sobota měsíce v Roxy, to je Climax! Chris Sadler si tentokrát pozval pozval dva české kolegy, dje P.S. a severočeského Pierre Marca. Podle všeho se tak únorový Climax ponese v duchu houseu s příchutí disca! Za vstup do 23:00 nezaplatíte nic, po 23:00 pak krásných 150 korun.
 
Připomínáme, že set Chrise Sadlera z jedenáctých narozek Climaxu můžete stáhnout zde.



BIO Pierre Marco:

Severočeský Dj Pierre Marco, vlastním jménem Petr Pospíšil, je pevně spjat s muzikou už od svých mladých let. Před 6ti lety se spřátelil s Dj Pietro'sem, který ho každý víkend bral na pravidelné akce po severních a středních Čechách.

Brzy Pierre Marco pořizuje první CD's a hrdě je zakládá do kufru, který vypadá jako krabice od bot. Pomalu se dostává za mixážní pult, pouští svá první CD a tím startuje jeho kariéra. Za obrovské pomoci Dj Pietro'se se propracovává k vlastní technice a startuje samostatnou kariéru.

Poslední dobou Pierre Marco upadl do rytmu house music, kterou míchá o 106 ale rozmanitost jeho výběru začína třeba u českých oldies fláků přes 80tá a 90tá léta až po techno a D'n'B, takže je opravdu z čeho vybírat.

Jeho vystoupení se už odehrála v 25 klubech a diskotékách po celých Severních a Středních Čechách.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016