PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Kenny, Babylon Rocker
Live:
Sakumprásk, Doowhenblade + Etavíra
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Tazz & Bo.dan tento pátek v Chapeau Rouge!
V pátek 12.2.2010 proběhne v Chapeau Rouge první letošní vydání pravidelné klubovky Sheexy House, jíž společně vévodí dvojice djs Tazz & Bo.dan, kterou jste mohli slyšet mimo jiné i na posledním vydání Zenu v Roxy. Jelikož se blíží svátek zamilovaných, na který by neměl být nikdo sám, platí pro toto jednadvacáté vydání Sheexy House heslo: najdi si své Sheexy :)
 
A tak všichni kdo hledáte své Sheexy protějšky neváhejte a přijďte v pátek do Chapeau kde určitě někoho ulovíte. A vy co už je máte, se přijďte alespoň ukázat, že se máte skvěle :) Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybujících se na pomezí progressive&elektro house, jak tu již bývá zvykem.



Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Již není žádným překvapením, že pro vás připravujeme sheexy video seriál, který vám vždy nastíní, jak to vypadalo na uplynulých dílech Sheexy House. Pro poslední díly se mrkněte zde.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Kenny v rytmech house a v underground floor bude probíhat akce s názvem Ma-Ska-rade na které vystoupí kapely Sakumprásk, Doowhendblade, Etavíra a dj babylon rocker, pohybující se na pomezí ska-punk.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016