PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
05.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Heaton, ReOrder, Revis, Pete Walk, One Way, Michael Calda
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 – 22:00 One Way
22:00 – 23:00 Mysh
23:00 – 00:00 Michael Calda
00:00 – 01:00 Petr Holman
01:00 – 02:00 Revis
02:00 – 03:30 Heaton
03:30 – 04:30 Pete Walk
04:30 – 06:00 ReOrder
 
 
Únorový Impress bude 5.2. v klubu Prdel hostit 8 djs v čele s Heaton, ReOrderem a Petrem Holmanem!
Pokud jste příznivci tranceu a progressivu ve všech jeho podobách, neměli by jste chybět první únorový pátek 5.2. na druhém vydání populární klubovky Impress v Novém roce, na které vystoupí úspěšná djane Heaton, uznávaný umělec ReOrder, legenda české tranceové scény Petr Holman, rezidenti Pete Walk a Revis, které bude supportovat talentovaný One Way, Michael Calda a Mysh.
 
Již zmiňovaným hlavním hostem celého eventu bude půvabná djane Heaton, která se pravidelně objevuje na lineupech vedle věhlasných světových jmen jako je například Eric Sneo, Clodagh, Ben Sims, Fragma a spousta dalších. Nutno podotknout, že této mladé a talentované djane není cizí i vlastní produkce, která se objevila v minulosti na slovenském labelu Carmarage records a jejíž počin sklidil pozitivní reakce v celém světě.



Druhým headlinerem bude skvělý producent ReOrder, jehož tracky jsou supportovány renomovanými umělci, mezi které bezesporu patří Paul van Dyk, Armin van Buuren či Ferry Corsten a můžeme tedy tvrdit, že se jedná o umělce, který je zástupcem budoucí djské a producentské generace.

Na skvělé a energické sety se můžete těšit i od rezidentů tohoto eventu, kterými jsou matador pražské elektronické scény Pete Walk a jeho kolega z producentského projektu Proud-M Revis, kteří jsou mimo jiné moderátory úspěšného  pořadu na stále více populárním Dance Radiu.

Nesmíme opomenout ani dalšího skvělého dje, který nemalým dílem přispěl k vývoji domácí tranceové scény - Petra Holmana a neméně talentované dj's One Waye, Michaela Caldu a Myshe, kteří se zaručeně postarají o skvělou atmosféru a dodají tomuto eventu ten správný glanc.

Více informací naleznete na: www.prdelclub.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016