PARTYINFO

 

VOGUE BY NEW YORKER

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane feat. Pavlína Dubná (houslistka & vokalistka), Eddie Sender (sk), Fcuk, Carl Lope, Clara Bailar vs Trancegate
2nd stage - DejFF
Popis:
velkolepou taneční valentýnskou módní show značky New Yorker předvede 15 sexy tanečnic v odvážných tanečních exhibicích!
Line-up:
Vogue New Yorker stage:
23:00 - 01:00 Fcuk
01:00 - 03:00 LayDee Jane + Pavlína Dubná & Michael Hejč
03:00 - 04:30 Eddie Sender
04:30 - 06:00 Carl Lope

2nd stage:
DejFF & Clara Bailar vs Trancegate
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Klubová noc Vogue včetne New Yorker Fashion Dance Show již v pátek v Mecce
Další díl klubové noci Vogue již klepe na dveře a věřte, že „tento host“ v podobě skvělého mejdanu má pro vás hodně překvapení. Již tento pátek 12. 2. vám speciální Valentýnské vydání Vogue nabídne jedinečný hudební zážitek a originální New Yorker módní megashow. Nechte se zlákat na unikátní společné vystoupení LayDee Jane a hned dvou houslistů - Pavlíny Dubné a Michaela Hejče.
 


Již zítra, v pátek 12. 2. odstartuje v pražském klubu Mecca další pokračování klubové noci VOGUE. Právě díky blížícímu se svátku sv. Valentýna získala noc podtitul Valentine. Nejen pro všechny zamilované chystá Djka, producentka a současně rezidentka noci LayDee Jane, hudební lahůdku. Jak zní moderní elektronická hudba v doprovodu houslí vám předvede v živém vystoupení spolu s houslisty Pavlínou Dubnou a Michaelem Hejčem, který se mj. proslavil svým hraním na akci Sensation White. Za mixpultem se objeví jako exklusivní host Dj Eddie Sender, dále Dj Fcuk a Carl Lope. Pořádně živo bude i na druhé scéně, kde se představí DJ DejFF a hudební dvojice Clara Bailar a Trancegate.

Během celého večera se můžete těšit na atraktivní modely z nové kolekce módní značky New Yorker, které vám přímo na sobě předvede patnáctka půvabných tanečnic.

Oslav svátek zamilovaných na největší valentýnské party v Praze – Valentine VOGUE! Nenechte si ujít další díly VOGUE ve znamení módy i narozeninových oslav:

9.4., Mecca, Praha – VOGUE: Multi Birthday Edition (Radek, DejFF, Trancegate)
14.5., Mecca, Praha – VOGUE: LayDee Jane Birthday Edition
 
Valentýnský Vogue s taneční módní megashow a Pavlínou Dubnou

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016