PARTYINFO

 

FREE BASE

Datum konání:
26.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Proud-M (Marshall, Pete Walk, Adam Cloud, Revis)
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 – 23:00 Adam Cloud
23:00 – 00:00 Pete Walk
00:00 – 01:00 Marshall
01:00 – 02:00 Revis
02:00 – 03:30 Loutka
03:30 – 06:00 Proud-M DJs
 
 
Free Base: poslední informace, line up a radiový pořad projektu Proud-M – Proud Nation na Danceradiu
DJ Loutka hostem klubovky Free Base v Radosti FX
Pro tento díl si Proud-M projekt s radostí pozval jednoho z tvůrčích postav české taneční scény dje Loutku, který je všem velice dobře znám a není potřeba ho dlouze představovat. DJ Loutka začal hrát v roce 1991 v klubu Miš Maš, účastnil se i prvních parties ve Slováči a Ládví. V roce 1993 stál u zrodu agentury Roxydust, kterou lze bezesporu považovat za zásadní pro rozvoj klubové kultury v Praze. 
 
Jako jeden z mála českých DJů vystupoval v prestižních zahraničních klubech jako Roxy Amsterdam, Mazzo, Chemistry a Paradiso.. K rozvoji taneční kultury v Čechách přispěl i svým pořadem House Box na rádiu Bonton a jeho producentskou činností, a to zejména skadbou „Second“, kterou hráli snad všichni DJs. V současné době baví DJ Loutka své publikum na parties po celé české republice a vystupuje v nejprestižnějších klubech, jakou jsou např. Roxy, Radost FX, Mecca a mnoho dalších.

Celým večerem vás dále budou provázet rezidentní DJs projektu Proud-M, jmenovitě pak členové Pete Walk, Adam Cloud, Marshall a Revis, jež se díky svým osobitým vystoupením pravidelně objevují na lineupech skvělých parties a klubech po celé České republice. A opět máme pro Vás připravenou speciální videoprojekci, o kterou se postará známý fotograf Lukáš Cetera. K vidění budou nejnovější fotografie z jeho tvorby a další díla z oblasti uměleckého designu.

Při potvrzení účasti na síti facebook na odkazu máte vstup na party zdarma! V jiném případě pak 100,-Kč. Podporuje Proud Nation - Radio show projektu Proud-M v rámci pořadů Club Reavolution, každé druhé pondělí v měsíci exklusivně na www.danceradio.cz 89.0 a 102,9 FM.

 More info: www.radostfx.cz, www.facebook.com/proudm.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016