PARTYINFO

 

FŮZE

Datum konání:
06.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mr. Ultrafino & Chochacz (bukanyr.crew), Mikulas (phono.cz, radio 1) with live percussion by Dudu Morais (Brasil)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Fúze - The New Beginning
Milí přátelé, kamarádi, bratři a sestry v rytmu. Děkujeme vám za výdrž, se kterou jste s námi protancovali nespočet čtvrtečních nocí a věřte, že z následující zprávy máme stejně velkou radost, jako vy. S neskonalým potěšením vám oznamujeme, že náš oblíbený bukanýrský večírek Fúze se od letošního února přesouvá do prestižního a z hlediska ranních kocovin veskrze příjemného sobotního termínu. Každý sudý měsíc bude první sobota zasvěcena průletu historií, současností a budoucností taneční hudby. 
 
Věřte nebo ne, ona taneční hudba je už dáma v nejlepších letech. Od jazzových čajů o páté se během šesti dekád přes rhythm and blues, reggae, funk a disco dopracovala až k elektronice. Žánry se mísily, ovlivňovaly, bojovaly spolu, upadaly a znovu se objevovaly. Celou tu dobu je provázela osoba DJe. Šéfkuchaře, který z nepřeberných zásob doloval ty nejlepší ingredience, mísil, kombinoval a servíroval je lidem na parketu. Naše Fúze famílie si je toho odkazu vědoma a slibuje, že vás při sobotních hodokvasech neochudí o nic, co by stálo za to ochutnat. Takže – kdo vám bude kuchtit první sobotní žranici?

DJ Chochacz – otec zakladatel a fajnšmekr breakových funky rytmů si z nedávné návštěvy Brazílie přivezl nové zásoby inspirace a jako posila doprovodí jeho set brazilský vokalista a dj Fred Lagosta.
Mr.Ultrafino – Fúzní rezident a nadšený hudební eklektik zahrabe ve sbírce vinylů a vytasí se s náloží funku, diska a acid jazzu, kterou svým ďábelsky andělským vokálem doprovodí Bára Vaculíková z formace Yellow Sisters.

DJ Mikuláš – kdo jiný mohl být pozván jako host na první sobotní Fúzi než daddy-o pražské DJské scény. Neúnavný propagátor funku, latinskoamerických rytmů, vinylový fanatik a majitel nejfajnovějšího recordshopu Phono.cz. A aby se ani on necítil osamocen, přivede si s sebou dalšího brazilského šamana, perkusionistu Dudu Moraise. Nastává nová éra večírků. Ruky hore a pojedeme až do rána!

Těšíme se na vaši návštěvu, pouze vaše FÚZE family :)

Pořádá MEJDANYZM: www.myspace.com/mejdanyzm

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016