PARTYINFO

 

VLNY

Datum konání:
05.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bo.dan + live vocal by Gabriela, Roman Rai + live drums by Ferdabeat
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
V pátek slaví oba rezidenti na Vlnách své narozeniny a v sobotu startuje Fúze jako pravidelný víkendový mejdan!
Ladies & Gentlemans, již dva měsíce neproběhli na houseboatu U Bukanýra Legendární Vlny a věřte, že tento pátek rozčeří hladinu Vltavy v plné parádě. Připravte se na mega bday show! Rezidenti Roman Rai a Bo.dan oslaví své narozeniny, k nim se připojí staří dobří známí Ondra, Verča a David.
 
Po necelých dvou letech se na narozeninový set k Bo.danovi připojí se svým sametovým hlasem svůdná Gabriela! A aby nebylo živých vstupů málo, tak své elektronické bubny rozbalí divočák Ferda a zahraje Romanovi Raiovi do setu.



V sobotu proběhne víkendová premiéra noci Fúze. S neskonalým potěšením vám oznamujeme, že tento oblíbený bukanýrský večírek se od letošního února přesouvá do prestižního a z hlediska ranních kocovin veskrze příjemného sobotního termínu. Každý sudý měsíc bude první sobota zasvěcena průletu historií, současností a budoucností taneční hudby.

Věřte nebo ne, ona taneční hudba je už dáma v nejlepších letech. Od jazzových čajů o páté se během šesti dekád přes rhythm and blues, reggae, funk a disco dopracovala až k elektronice. Žánry se mísily, ovlivňovaly, bojovaly spolu, upadaly a znovu se objevovaly. Celou tu dobu je provázela osoba DJe. Šéfkuchaře, který z nepřeberných zásob doloval ty nejlepší ingredience, mísil, kombinoval a servíroval je lidem na parketu.

Bližší informace o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 
Legendární Vlny @ U Bukanýra

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016