PARTYINFO

 

SLOVAK AND FRIENDS PARTY – FASHION EDITION

Datum konání:
30.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Slovak, Flower, Lazy&Doctor
Line-up:
22:00 – 00:00 Lazy and Doctor
00:00 – 02:00 SLOVAK
02:00 – 04:00 FLOWER
04:00 – konec PETE WALK
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k premierovému dílu Slovak and friends party v SaSaZu
Slovak: "Těšte se na kvalitní line up, fashion show a další věci!"
V sobotu 30.1.2010 se v pražském clubu SaSaZu uskuteční první díl clubové noci Slovak and friends party s podtitulem fashion edition. Rezidentním djem této akce je Slovak, který mimo jiné nadchnul v září 2009 publikum svým hraním po Tiestovi v pražské O2 aréně. O koho se jedná se dočtete po kliknutí.
 


Ahoj Rudo, momentálně seš rezidentním djem pražského clubu SaSaZu. Mohl bys nám představit co rezidence v tomto clubu obnáší a jak jste se dostali k myšlence nové párty – SLOVAK and friends?


Ahoj, zdravím všechny čtenáře Vašeho serveru. Je to přesne tak, v červenci roku 2009 jsme se stal rezidentním djem clubu SaSaZu, který nabízí netradiční kombinaci clubu a restaurace na vysoké úrovni. Rezidence v clubu obnáší pravidelné hraní na akcích SaSaZu nebo externích partys, spolupráci s clubem v oblasti PR a spoluorganizování některých akcí. Byla to například párty po udělování cen Elle style awards, která dopadla úspěšně. Nejnovější myšlenkou je rezidentní noc s názvem SLOVAK and friends party. Na první díl se můžete těšit již 30.1.2010!

Název samotné akce již něco napovídá, můžeš nám ji ale blíže představit?

Samotná akce se nese v clubovém duchu. První díl nese podtitul fashion edition. Jako hlavní hvězda se představí maďarská djane a playmate, která perfektně zapadne do konceptu celé akce – DJ Flower. Line-up doplní vycházejíci hvězdy, které jsou zárukou kvalitní ho hudebního zážitku duo Lazy and Doctor a stálice české scény Dj Pete Walk.

Na co se můžeme těšit po hudební stránce?

Celá akce se bude nést v housovém duchu. Úvodní, lehce progresivní set si připraví duo Lazy and Doctor, které jistě znáte z jejich rezidentních nocí po celé Praze. K mému hraní před DJane Flower jsem si připravil více tančení clubově progressivní set. Hlavní hvězda celého večera FLOWER se již několit let na všech akcích kde hraje pohybuje ve stylu progressive, electro a vocal house a myslím si, že to samé od ní můžeme očekávat i tentokrát. Jsem rád, že celou akci uzavře zkušená stálice české scény Dj Pete Walk, který dokáže svůj set přispůsobit akutální atmosféře v clubu a dostat z lidi maximum :)

Program akce vypadá lákavě, takže přeju ať se první díl povede! Na co všechno se můžeme ještě kromě již zmiňovaného line-upu těšit a co by si chtěl vzkázat všem kteří jěště váhají kam v sobotu 30.1. vyrazit?

Děkuju! Akci připravujeme pečlivě, tak aby si každy přišel na své. Kromě kvalitního line-upu se můžete těšit na fashion show jedné známé módní značky a s tím spojenou soutež Sasazu Look. Dále na drinky za specálni cenu, specální dekorace a zvuk, které k akci jako je tato neodmyslitelně patří. Pro každého kdo ještě váhá tady máme speciální nabídku – stačí se na Facebooku přidat ke skupině SLOVAK / kde jsou pravidelně k dispozici novinky a informace o mém hrani / a zaslat zprávu s textem FRIENDS GUEST LIST, jménem a počtem osob. Tím pro Vás platí do půlnoci vstup za pouhých 150 Kč!


SLOVAK / ex Dj Rudoff / se na taneční scéně pohybuje již řadu let. Nejdříve jako clubber, který se živě zajímal o djing, taneční hudbu a její vývoj. Samotnému Dj ingu se aktivně věnuje od roku 2004, kdy se přestěhoval do Prahy. Postupně začínal hrát jako host v barech a menších klubech jako jsou : Leclan, Backdoors, Chteau a Joe Cafe a na různých soukromých akcích, kde se seznámil s místní taneční scénou. Jeho aktivní přístup k hraní a ke klubové scéne neunikly pozornosti promotérů a ve svém zatím nejúspěšnějším roce - 2009 dostává nabídky na hraní v nejlepších pražských klubech jako jsou Mecca, Duplex a Sasazu - ve kterém je od července 2009 rezidentním DJem.


Nemá jediný vyhraněný hudební styl - výběr hudby přizpůsobuje charakteru akce. Je to buď klubový funky, happy, hit a energy house nebo směs aktuálního progressive, electro a minimal soundu. Základem jeho hraní je technika mixování, kontakt s publikem a výběr tracků k vytvoření té nejlepší možné atmosféry! Jeho zatím největším úspěchem bylo hraní po boku Dj Tiesta v O2 Areně (září 2009), kde měl závěrečný set.

Podzim 2009 přinesl hraní na dalších významných akcích jako například : Groove Armada, Kosheen, Lilly Alen, Robbie Rivera party, oficiální večer ELLE STYLE AWARDS a také party k ELLE STYLE AWARDS. Novou zkušeností byla příprava a výběr hudby k finálovému večeru IMISS 2009.
 
Flower: "Aktuálně pracuji na novém singlu" Pete Walk: "Za nejdůležitější považuji bavit lidi na parketu" Lazy & Doctor: "Když něco děláme, chceme to dělat na určité úrovni" Slovak and friends party - Fashion Edition

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016