PARTYINFO

 

SLOVAK AND FRIENDS PARTY – FASHION EDITION

Datum konání:
30.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Slovak, Flower, Lazy&Doctor
Line-up:
22:00 – 00:00 Lazy and Doctor
00:00 – 02:00 SLOVAK
02:00 – 04:00 FLOWER
04:00 – konec PETE WALK
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k premierovému dílu Slovak and friends party v SaSaZu Slovak: "Těšte se na kvalitní line up, fashion show a další věci!"
Flower: "Aktuálně pracuji na novém singlu"
Přinášíme vám krátky rozhovor kterým se vám představí hlavní hvězda prvního dílu nové clubové noci pražského SaSaZu – Slovak and friends party - djane Flower. Akce se uskuteční v sobotu 30.1.2010 a co na sebe tato maďarská djane a modelka prozradila se můžete dočíst po kliknutí :)
 
Ahoj FLOWER! Hned na úvod bych ti chtěl poděkovat, že si přijala naše pozvání a vystoupíš 30.1.2010 jako hlavní hvězda na prvního dílu SLOVAK and friends party v pražském clubu SaSaZu. Můžeš se všem kteří té tady jěště neznají představit a přiblížit tvoji cestu k Djingu?     

Ahoj! Především chci poděkovat za Vaše pozvání a možnost zahrát si v SaSaZu. K mému djingu chci hlavně říct, že hudbu miluju od malička! Když sin a škole spolužáci spívali skladby které slyšeli v rádiu hned jsem vědela od koho jsou! Základy hraní mě naučil můj kamarád který hraje dlouhé léta jako profesionální dj. Od té doby hraju pravidelně v klubech a na různých akcích po celé Evropě, pořád se ale snažím učit novým věcem a zdokonalovat se, a to hlavně v technice mixování. 



Jak bys popsala styl který preferuješ ve svých setech?

Styl hraní a výběr se snažím přispůsobit atmosféře v clubu. Do svých setů ráda vybírám tracky s vokálama, na začátek i známější věci, když vidím že se atmosféra stupňuje tak pak často přitvrdím a hraju víc směrem progressive – electro

Vím taky že se kromě hraní věnuješ i produkci. Jaké máš v tomto směru plány v novém roce?

Ano je to tak! Ostatně všechny informace o mé produkci, moje sety a další informace si můžete prohlédnout na mých oficiálních stránkách: www.djflower.eu Aktuálně pracuji na novém singlu, je to ale zatím tajné takže bohužel nemůžu víc prozradit :)

V Maďarsku jsi známa také jako playmate a modelka a hodně lidí si tě spáji spíš s touto profesí. Věnuješ se pořád modelingu a zároveň i hraní?
 

Modelingu se věnuju už douho, v Maďarsku jsem se stala playmate pro rok 2006, objevila jsem se 2 krát na obálce Playboye k tomu jsem nafotila nespočet fotek které se objevili v nejrůznejších magazinech! Práce v modelingu mi dala hodně zkušeností pak jsem ale objevila djing a rozhodla se mu naplno věnovat! I po všech vystoupeních které jsem absolvovala mě hraní pořád naplňuje a nabíjí novou energii! Prostě když hraju, měním se na úplně jiného člověka :)

SLOVAK and friends party se uskutěční v pražském clubu SaSaZu který patří prostorama a vybavením k tomu nejlepšímu co česká clubová scéna nabízí. Slyšela si už něco o tomto clubu ? Jak se těšíš na svoje vystoupení.

O SaSaZu jsem již slyšela, bohužel jsem zatím němela příležitost si ho prohlédnout osobně. Nedávno jsem si ale prohlédla webové stránky clubu www.sasazu.com které na mě udělali dojem! I proto se na hraní se už teď moc těším a každý kdo vyrazí  kdo vyrazí v sobotu 30.1 do SaSaZu rozhodně nebude litovat!
 
Pete Walk: "Za nejdůležitější považuji bavit lidi na parketu" Lazy & Doctor: "Když něco děláme, chceme to dělat na určité úrovni" Slovak and friends party - Fashion Edition

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016