PARTYINFO

 

MEGA DANCE SHOW

Datum konání:
26.12.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Michael Burian, Lucca & Studio 54 DJs
Live:
Michal David, Dara Rolins, Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Lucie Šilhánová, Pavel Cejnar
Info:
http://www.megadance.cz
Popis:
start 20:00, vstup 360 czk
 
 
Mega Dance Show v Průmyslovém paláci již příští sobotu!
Michael Burian (Bohemian Recordings), Lucca (Sounds of Acapulco) a DJs z legendárního Studia 54 jako Enrico, Adlet, Carl Lope, Faith nebo P@co. Ti všichni budou jen pro vás hrát na druhý vánoční svátek na party, na které se můžete těšit také na sněhovou a laser show, interaktivní videoprojekci, taneční vystoupení, módní přehlídku a nespočet soutěží o atraktivní ceny (např. zapůjčení vozu Ferrari od Luxury Car).
 
Přesně ve 20hod bude zahájena rovnež tzv. happy hour, v rámci které si po dobu jedné hodiny budete moci zakoupit své oblíbené koktejly za poloviční cenu!



Ačkoliv v Průmyslovém paláci můžete tančit až do neděle do 6:00, ti nejvytrvalejší z vás budou moci následně zavítat ještě na oficiální after party do Studia 54.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro již od 360,- Kč. Pro náročnější návštěvníky jsou připravené VIP vstupenky či privátní boxy, kde je v ceně vstupného zahrnuté i lehké občerstvení, láhev vodky, 6 x Red Bull a svoz na akci v luxusní limuzíně.

A co víc – při zakoupení 5 lístků (ať již standardních či VIP) k nim nyní dostanete 1 ZDARMA. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a přijďte prožít Vánoce opravdu štastně a vesele!

Více na www.megadance.cz nebo www.ticketpro.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016