PARTYINFO

 

EXIT MUSIC

Datum konání:
30.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Abu, Philip TBC, Pixie, Jazzcause (sk)
Live:
N-Type (uk)
Popis:
start 22:00
 
 
Od ledna startuje nová série koncertů Exit Music
Exit music je nová koncertní série, která vám od nového roku bude pravidelně přivážet zajímavé umělce napříč různými žánry od taneční hudby až po klasické „kytarovky“. Již teď můžeme oznámit potvrzené koncerty Parov Stelar Band, Mauracher a The Whitest Boy Alive v Paláci Akropolis a dubstepového producenta a DJe N-Typa v Meet Factory. Vstupenky na koncerty, které se konají v Paláci Akropolis, můžete již teď zakoupit na pokladně kavárny Paláce Akropolis a vstupenky na ostatní koncerty v obvyklých předprodejích. 
 
Exit music bude mít hned zkraje roku pěkně ostrý rozjezd, protože již 30. ledna se můžete těšit na DJe N-Typa, který je bezpochyby jednou z nejvýznamnějších osobností dubstepu. Je nejen Djem, ale také producentem a majitelem labelu Weel&Deal Recordings. V roce 2006 byl zvolen nejlepším dubstepovým djem a také získal cenu pro nejlepší radiový pořad, v roce 2007 zopakoval ocenění pro nejlepšího dje, radiový pořad a k tomu přidal cenu pro nejlepší CD kompilaci.



Dalším plánovaným koncertem je opravdová lahůdka a to Parov Stelar Band. Parov Stelar Band je rakouská kapela sjednocená kolem osobnosti Parova Stelara, který patří mezi nejzásadnější hudebníky rakouské nezávislé scény. Jeho tvorba se vyznačuje výjimečnou kombinací elektronické hudby s výraznými prvky jazzu a swingu. Spolu s výrazným koncertním projevem to Praov Stelar Band řadí k tomu nejlepšímu, co může rakouská scéna nabídnout. Během svého jarního koncertu představí svoje poslední album Coco, které slaví úspěch po celé Evropě. 2. Dubna se v Praze představí vůbec poprvé!
Ještě ten samý měsíc vystoupí Mauracher, vycházející hvězda rakouské indie scény, která se do mezinárodního povědomí poprvé zapsala albem Kissing my Grandma z roku 2005, které obsahovalo singl Song for loosers, který stal doslova hymnou fanoušků indie kapel.  V roce 2009 vydali album Loving custodians, které navázalo na úspěch předchozího alba. V Čechách kapela vystoupila v roli předkapely svých známějších krajanů Sofa Surfers, ale v současné době dosáhla úspěchů, které jen potvrdí svým prvním samostatným pražským koncertem 30. dubna v Paláci Akropolis.

Posledním z dosud potvrzených koncertů je oblíbený Whitest Boy Alive. Projekt Whitest Boy Alive patří k nejvýraznějším představitelům tzv. indie popu, který se vyznačuje jednoduchými a čistými melodiemi s výrazným vokálem. Lídrem kapely je norský hudebník Erlend Øye, který je zároveň polovinou dua slavného Kings Of Convenience. V roce 2003 v Berlíně založil svůj vedlejší projekt The Whitest Boy Alive a v roce 2009 vydali své zatím poslední album Rules, které se setkalo s úspěchem jak u fanoušků, tak i odborné kritiky.   

Informace o plánovaných koncertech najdete na www.pp-production.cz nebo na Facebooku, kde se můžete stát našimi fanoušky.

Pro další informace mě neváhejte kontaktovat na bara@pp-production.cz nebo na tel. 731 00 50 70
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016