PARTYINFO

 

8. NAROZENINY FLÉDY

Datum konání:
22.12.2009 - úterý
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Click Joe, Siesta, Mannack, Sayko, Kotlyk, Yak, Wodnya, Jahly Soul, Matsuwa, Greatest hits collective
Live:
Cimbálová muzika Jána Bradáče
 
 
Fléda slaví osm let, slavme taky!
Jsou vzpomínky na vaše osmé narozeniny mlhavé, nejasné a útržkovité? Cítíte se ochuzeni, ba přímo okradeni o část své minulosti? Chcete se postavit čelem neúprosnému běhu času a znovu si prožít osmé narozeniny? Na rovinu, cestovat časem neumíme, ale přeci jen by tu byla jedna možnost, jak si svoje dávné narozeniny se stojatým nekonečnem oživit.
 
Možná už to víte nebo nevíte nebo to alespoň tušíte, ale Fléda letos koncem prosince slaví svoje osmé narozeniny. Tímto vás také zve na svoji oslavu. Stejně jako loni, tak i  letos se narozeninová oslava spojí s tradičním The Gift večírkem, takže o kvalitní muziku bude postaráno.

Ono víc hlav nejen víc ví, ale hlavně si také víc pamatuje. Nedopusťme, aby se Flédě stalo to co nám a postarejme se o to, aby si svoje 8. narozeniny pamatovala i na stará kolena. I my si tak budeme moci snáze zavzpomínat a připomenout si, jaké je to mít na dortu míň svíček než prstů na obou rukách.

Na každé správné narozeninové party musí být hudba. A pokud jde o narozeniny klubu, pak tam musí být hudba hlavně kvalitní. Vybíralo se s pečlivostí a rozvahou. Výsledek má rozhodně na to, aby uspokojil i toho největšího náruživce. Příznivci živých kapel si jistě smlsnou na vystoupení skupiny Mako Mako. Možná vás zajímají ale spíše DJs? Je-li tomu tak, určitě uděláte radost Click Joeovi. Ale patrně nejen jemu, ale i dalším DJům, kterými jsou Siesta, Mannack, Sayko, Kotlyk, Yak, Wodnya, Jahly Soul a Matsuwa. Barová stage, která je takovým malým vesmírem sama pro sebe, bude okořeněna cimbálovou muzikou Jána Bradáče a Greatest Hits Collective. Máte-li chuť slavit a nechcete si to nechat jen pro sebe, přijďte se o to podělit s Flédou, má to ráda.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016