PARTYINFO

 

XMAS SPEEDWAY

Datum konání:
18.12.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Incognito
DJs:
Dannloop (bizarrechannel.eu), Airswing, Balafre (bizarrechannel.eu)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Vánoční vydání klubové noci Speedway v klubu Incognito
V pátek 18.12.2009 proběhne další pokračování klubové noci Speedway tentokrát s vánoční nadílkou. Naposledy v tomto roce v klubu Incognito - Prokopova 18, Praha 3 Žižkov. Tančit se bude v rytmu rychlého progressívního minimal techna s laserovou show. Jako rezidentní dj vystoupí dj Dannloop (bizarrechannel.eu) a jeho hosté dj Airswing (cz), dj Balafre (bizarrechannel.eu). Začátek v 22:00h a hrát se bude až do ranních hodin. Vstup je zcela zdarma. Po skončení Speedway začíná afterparty.
 
Více na www.incognitoclub.cz. Přijdte do klubu Incognito vytvořit příjemnou vánoční atmosféru a nezapomenutelný zážitek.

No vocal, No disco only WE LOVE TECHNO.

DJ Dannloop

Vlastním jménem Daniel Václavíček. Producent a dj v jedné osobě stojí za gramofony od roku 1998. Jako člen elektronické kapely Fuzzy Appz vydávají v roce 2002 album Hoax.Po úspěšném debutu alba následuje koncertování po klubech v celé České republice. Samostatně jako dj Dannloop začal hrát v roce 2004. Za sebou má hraní v českých, především pražských klubech (Future Soundz, ale také na open air festivale Rearrange,Wake Up aj.Hrál po boku mnoha českých i zahraničních djs (Andrew Beb/UK) a kapel (Chuck Mosley /ex Faith no more,Junket /de aj). Je vyznavačem rychlejšího progressivního minimal techna ,ale s oblibou také rád hraje breakbeat. V současné době ho můžete videt na jeho rezidentní dj noci Speedway v klubu Incognito. Zakladatel hudebního labelu Bizarre Channel. Jako producent má za sebou dlouholeté zkušenosti z hudebních nahrávacích studiích.Také spolupracoval na TV reklamních spotech a filmové muzice (např.Crash Road).Momentálně pracuje na novém albu Fuzzy Appz.

BIG JOHNY - demo SEX MACHINE(1991)
J.F.K - demo FREAKY (1994)
PAPAYA - album PAPAYA (1996)
BIZARRE CHANNEL - album SANDWICH (2000)
FUZZY APPZ - album HOAX (2004)

DJ AIRSWING

~ pochází z Karlových Varů
~ počátky domácího mixážního experimentování kolem roku 1998, první významné veřejné (nad 1000 návštěvníků) DJ-vystoupení v roce 2000
~ vlastnoruční hudební produkci do setů přidává od roku 2001
~ DJské sety i vlastní produkce se pohybují od deep-/groovy-/tech-house přes několik forem techna, lámaných rytmů a konče elementy psychedelického ambientu, deep trance, psytrance a dalších roztodivných hudebních končin. Do playlistů neřadí aktuální masově ohrávané hity, zato v nich je ke slyšení nemálo desek o dekádu starších včetně náctiletých exemplářů pokládaných dnes za kultovní rarity.
~ DJing staví na inovativním a tvořivém přístupu k mixování, pestrosti motivů napříč žánry v dynamické nelineární dramaturgii setu, v precizní práci se zvukem a s využitím poznatků o psychoakustice a fyziologických aspektech vnímání hudby. Jako média využívá vinyl i cd a to nejlépe společně, v oblibě má tří- a vícezdrojové kombinace.
~ jeho DJské sety už vyslechlo jak publikum četných klubových parties v různých částech ČR, tak návštěvníci festivalů, halových akcí a nevyjímaje ani posluchače lokálního či celoplošného rozhlasového vysílání.
~ Airswingovy články a pojednání k tématům Djingu, DJ-hardware a hudbě obecně najdete ve webových (např. Vinyl.cz) i tištěných (např. Muzikus) zdrojích
~ foto viz např.: zde, zde

www.djairswing.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016