PARTYINFO

 

MEET THE DJ PRESENTS FILTHY FUNK FUNK

Datum konání:
10.12.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Filthy Funk Funk (uk), Bon Finix, Brian
Popis:
vstup do 22:00 zdarma, poté 100 czk
Line-up:
21:00 – 23:00 Brian
23:00 – 01:00 Filthy Funk Funk
01:00 – ??:?? Bon Finix
 
 
Angličtí Filthy Funk Funk již tento čtvrtek na Meet the DJ
Club Prdel a Kick da Night uvádí čtvrteční párty "Meet the DJ", která si klade za cíl představovat českému publiku méně známé DJské tváře ze zahraničí, které se buď setkávají s velkými úspěchy na jejich domácí půdě, anebo se jedná o horké jméno v DJské komunitě po celém světě díky vlastní produkci. Po premiérovém díle minulý měsíc s Quintinem a jeho 'holandským' housem, si nyní vychutnáme house music z Velké Británie. V prosincovém díle se seznamte s projektem Filthy Funk Funk!
 
Porno-groove duo Paul Jay a Shaun Southall a.k.a. FFF, jsou velmi vytížení chlapci již od chvíle, kdy v roce 2006 spolu začali hrát klasicky back to back, kdy zůstávali celou dobu za DJským pultem, odbíhali se pouze nadechnout nebo pro dalšího panáka. Jejich sety obsahují nespočet acapella vokálů, smyček, přesmyček, filtrů a vrstev, což dohromady vytváří masivní postupy a pády tak, jak se to zrovna líbí davům a uvádí je v šílenství ve stylu švédské house mafie. Za posledních pár let si zahráli ve velkých klubech jako jsou Ministry of Sound nebo Pacha. Zamilovali si je na Ibize, rozhýbali i střední Evropu svými vystoupeními v klubech Mecca a 7.Nebe. Z jejich produkce vzpomeňme tracky "Stupid boy" a "For your consideration", které uchvátili vydavatelství Stylus Recordings a slibují velkou budoucnost této energické dvojici. Ať jim to dlouho vydrží!
 
Dále vystoupí rezident DJ akcí Kick da Night - Bon Finix, který po pozitivním ohlasu na jeho debutový singl "Quantum Leap", již chystá vydání dalšího tracku na začátku roku 2010 opět na holandském labelu Fektive. Celou akci rozjede rezident klubu Celnice - DJ Brian, který má zkušenosti s hraním v párty rájích jakými bezesporu jsou Ibiza nebo Mykonos.

Filthy Funk Funk vystoupí již od 23:00, aby měli možnost vychutnat si jejich set i ti z vás, kteří musí druhý den vstávat do práce. Vstup zdarma platí pro všechny do 22:00 a nachystaný je i bonus v podobě vodky za 39 Kč. Hlavně nezapomeňte - víkend začíná již ve čtvrtek - v Prdeli!
 
Více informací:
www.clubprdel.cz
Kick da Night na Facebooku
www.filthyfunkfunk.com
 
Jak ušetřit?
(1) Držitelé ISIC karet můžou na tuhle akce využit slevu 2 za 1, kdy po předložení karty u vstupu, získají k zakoupené vstupence druhou zdarma.
(2) Chceš vstup ZDARMA a WELCOME DRINK? Stačí se stat členem Facebook skupiny Clubu Prdel. Podminky a výhody členstvi najdete zde.
 
RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016