PARTYINFO

 

FUTURE SOUND OF PRAGUE

Datum konání:
21.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Marcus Cooper, Aifell, Marty Fish, Code 69, Snoofy
 
 
Future Sound of Prague - nová noc v klubu Prdel
Club Prdel přichází s novinkou! Od listopadu se budete v programu klubu pravidelně setkávat s party Future Sound of Prague. Jedná se o akci, na které dostanou mladí talentovaní DJs šanci vystoupit po boku zavedených DJů naší scény. Nechme team Future Production, který stojí za tímto zajímavým projektem, aby nám jej blíže představili.
 


Dovolujeme si vás seznámit s novým projektem klubové noci, která si kromě poslání bavit lidi klade za úkol oživit stagnující českou taneční scénu novými jmény a talenty. Takových je u nás bezesporu víc než dost. Nápad kontestů provází hudební svět od nepaměti, nicméně nebývá často uplatňován z různých důvodů. I když dnes může hudbu díky elektronice dělat téměř každý, né všichni mají do vínku dáno potřebné nadání, inspiraci a vytrvalost. Našim nelehkým, ale dostatečně motivujícím úkolem bude pomoci mladým hudebníkům a zejména začínajícím DJs, kteří nemají možnost se samostatně prosadit a i přesto, že hudebně dosahují jistých kvalit, není v jejích silách najít místo a klub, kde by svou kreativitu a talent představili široké veřejnosti. My jim tuto možnost dáme!

Podzim klubové sezóny rozjedeme již tuto sobotu v čele s Marcus Cooperem a Aiffelem, a následně prosincovou akcí s Chris Cagsem z USA. Velkým plusem Future Sound of Prague bude rozmanitost stylů, které za večer uslyšíme. Od house, přes progressivní trance až po electro či tech-house. Každý si příjde na své a najde si favorita! Neznámé jméno již nebude známkou hudební nudy, ale opaku! V Prdeli pod naším dohledem teda tomu tak rozhodně bude!

Neváhejte a posilejte vaše mixy na future.djs@email.cz.

Future Production Team

Více informací:
www.clubprdel.cz

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.

Marty Fish (Future Sound of Prague – Resident DJ)

Marty Fish se jako většina dlouho pohupoval po tanečním parketu coby návštěvník. V roce 2006 se setkává se skupinou clubberů tvořících vlastní, značně nezávislé a divoké mejdany Follow The Signals, což motivuje k nákupu vlastní techniky. Martyho hudba je především o stylu moderní house music v mnoha podobách. Accapella hauzíky, hrátky s fadery a efekty nenechá nikoho bez odezvy! Stal se residentem známých večerů a nocí legendárního Zodiac párty, akce Refresh v Pekelném baru nebo áftry ve Studiu 54, BPM klubu v Kladně a premiéry Future Sound of Prague v Clubu Prdel. Marty Fish však zároveň i pořádá vlastní taneční večery s názvem Be Fresh, kde vystoupil po boku českých DJs jako Orbith, Aiffel, Michael C, Michal Poliak, Enrico, Pete Walk, atd. Parties jsou stavěné s láskou a nadšením a snad také proto začínají být stále více a více známější po Praze a okolí.

Code 69 (Future Sound of Prague – Resident DJ)

Na české klubové scéně taneční hudby se aktivně pohybuji od konce roku 2001, kdy jsem se vrátil z pětiletého působení na Floridě. Pocházím z hudební rodiny a celé dětství bylo hudbou ovlivněno od popu přes rockové klasiky až po vážnou hudbu. Elektronice se věnuji již od začátku devadesátých let, když nebudu počítat rockovo-punkové projekty let středoškolských. V současné době jsem se dostal přes můj opravdu mnohaletý vývoj ke specifickému tanečnímu klubovému soundu, který produkuji i hraji jako DJ. Ukázky z mé tvorby si můžete poslechnout na stránkách na mém iDJ profilu Test-R. Používám M-Audio USB komponenty a na zvuku pracuji v programech Ableton, Reason, Cubase, Recycle a Sound Forge. Mým snem je postavení vlastního studia, které by kromě mého naplnění ve tvorbě a nahrávání mixů taky umělo potěšit ty nejcitlivější uši hudebního audiofila :) Mimo Future Sound of Prague pořádám pravidelnou narozeninovou noc Zodiac party v Toustru a nedělní odpolední chill out Čaj O5Tee v NOD Roxy. Jsem velmi otevřený novým věcem a hudebnímu rozvoji a přeji si, abych Vás uměl příjemně naladit nejen zvukem a roztančit beatem, ale vytvořit i nejlepší prostředí pro uvolněnou zábavu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016