PARTYINFO

 

SWITCH - HALLOWEEN EDITION

Datum konání:
16.11.2009 - pondělí
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Hozzy, Martinez the DJ, Casey, Lecram
 
 
Dnešní Switch - Halloween Edition v klubu Prdel
Volno v úterý, které je kvůli státnímu svátku, nabízí další noc na zábavu v Prdeli. Dnes večer přichází vymazlená klubovka Switch, která je kromě kvalitní hudby, o převlecích, kostýmech a maskách. Na každý Switch večírek je stanoveno téma, které správný Switchař pojme jako bojový úkol a do daného stylů se „vymódí“. Jíž proběhly edice 'Retro', 'Popstars', 'Homeless', 'Movie Stars', 'Chic', 'Bitch', 'Black & White' a budou následovat další, jako například ta dnešní s podtitulem 'Halloween' v Clubu Prdel. Nechte vaši fantazii vyřádit a připravte se shlédnout totální anarchii v převlecích!
 
Switch je o recesi a dobré, našlapané muzice – mezi naše hlavní srdcové DJs patří především Hozzy, Lecram, Martinez, Fcuk, Cassey, Lazy & Doctor, David Formi… a vše, na úplně prvním Switchi, odstartoval Chris Sadler. Switch je hlavně o zábavě bez předsudků a mezí. Po velkém úspěchu minulé černobílé edice se vám i v Prdeli o zábavu postará skvělé DJské osazenstvo ve složení Hozzy, Martinez the DJ, Casey a Lecram.



Kdo se již účastnil, ví, která bije. Kdo ne, měl by se konečně dokopat :) Tradicí Switche je lehké občerstvení pro všechny a velmi „rodinná“ atmosféra nabitá výbornou energickou a veselou muzikou. A hlavně, lidi, odhoďte předsudky a obavy - když se jednou vymaškarádíte, stane se to vaší pravidelnou dávkou party adrenalinu - je to prostě prdel , co vám budem povídat :)

Uvidíme se na příštím Switchi!...

Naše motto:Switchme v rytme a půl je hotovo

Yro a Weri - The Switch ladies

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.

 
Hozzy
 
Na české taneční scéně se pohybuje již hezkou řádku let, ale za gramofony se poprvé postavil v roce 2002. Kupuje si vlastní gramofony a poprvé bez jakýchkoli znalostí zkouší hrát. Postupem času sbírá potřebné rady a informace, a díky intenzivnímu tréninku a nadšení zdokonaluje svou techniku mixování, kterou již po mnoha zkušenostech dokázal dovést téměř k dokonalosti. V roce 2007 se začíná zajímat o tvorbu vlastní hudby. Zajímavost přešla v nadšení a tvorba vlastní produkce u něj převládá nad vším ostatním. V roce 2008 a 2009 produkuje první vlastní tracky a k tomu i bootlegy jeho oblíbených 80 let. V současné době můžete Hozzyho slyšet v mnoha klubech po Praze i mimo ni. Hozzy svůj styl hledat dlouho nemusel. Značně ovlivněn známým djem Chrisem Sadlerem, kterého pečlivě sledoval a poslouchal na jeho party, mu k srdci nejvíc přilehl filtr pumping house. Snaží si kupovat muziku, která má v sobě spoustu energie a dokáže pobavit publikum. Stejným způsobem se snaží prezentovat i při hraní. Mezi jeho nejoblíbenejší interprety patří hlavně francoužští a američtí producenti a DJs jako jsou Antoine Clamaran, DJ Flex, Robbie Rivera, Hatiras, DJ DLG, DJ Dan, Richard F, či Bryan Cox.

Martinez the DJ

Martinez the DJ je talentovaný český DJ, který se poprvé objevil na taneční scéně v roce 2006. Jeho doménou byl ze začátku pouze electro house, ale díky přirozenému vývoji není Martinez pouze DJem jednoho stylu. Jeho hudební záběr sahá od deep house, tech house přes funky house až po svižný electro house. Jedním si však může být posluchač jistý, jeho sety jsou plné energie a melodičnosti, na které si zakládá především. V roce 2008 využívá nabídku na své první zahraniční angažmá. Jeho vystoupení v druhém největším maďarském městě Debrecenu se setkalo s velkým úspěchem a tak další nabídky zdejších promotérů na sebe nenechaly dlouho čekat a Martinez pravidelně vystupuje v této hudebně vysoce vyspělé zemi. Mimo jiné byl také hostem v obřím klubu Kázenház v Debrecenu, kde jako hlavní vystupující bavil přes 800 návštěvníků. To, co Martinez nenašel doma, nachází za hranicemi své rodné země, konkrétně v Belgii, odkud dostal další nabídky na svá vystoupení. Nejdříve se představil v hlavním městě Bruselu, kde si ho všiml pořadatel parties pro College od Europe a Martinez se tak stává exklusivním residentem těchto akcí. Čím je vlastně Martinez the DJ odlišný od jiných DJů? Především je to jeho komunikace s publikem. Zcela odlišné pojetí house music, kdy nehledí na aktuální pořadí hitparád, ale řídí se spíše svým citem pro melodii a publikum klade na první místo. Za povšimnutí také stojí jeho záliba v dlouhých hudebních vystoupeních, kdy rád vystupuje v obvykle šestihodinových setech. Jak sám říká, může tak ukázat publiku to nejlepší ze svých dovedností.
 
Casey
 
Ondřej Liška, to je jméno českého dje a promotéra akce Demolition, který si říká Casey. Je narozen 24. června 1987. Hudbě se začal věnovat, už od ranného věku, ta mu hned přirostla k srdci. Jako většina djs začal svoje první sety mixovat na počítači a to v programu, kteří všichni znají Traktor DJ Studio. U počítače zůstal 5 let. Už v té době jeho sety měli děj, dynamiku a lidem dávaly pocit radosti. Po těchto promixovaných letech na počítači, se náhle dostal k dji jménem Expendable, který hraje z gramců. To byl pro něj zlom!!! O tom snil od dob co se dostal k elektronické hudbě. Sen se splnil. Expendable mu ukázal základy mixování na mixu a dvou gramců. Své první gramce s mixem si pořídil 25. srpna 2007 a hned začal pilně trénovat. Jeho první vystoupení se uskutečnilo 24. listopadu 2007 v Chrudimi v music clubu Agora. Set, který ten večer zahrál, měl veliký úspěch. Co vlastně hraje za styl hudby? Nejvíce se věnuje groove, tribal, funky, electro a technu. Rád si ale zahraje i house. Dnes se píše rok 2009 a on si už zahrál v klubech jako například Music Club Babaloo (Holice), Club Bristol (Letohrad), Diskomlejn ( Sadová u Hradce Králové), Club Žlutý pes ( Pardubice), Bar 141 (Chrudim). DJs se kterými si zahrál: CZscream, Expendable, Keshu, Head, Peca, Liana, Přímotop, Dino Velvet, The Cirkus a mnoho dalších. Jeho oblíbení DJs a producenti: Boriqua Tribez, Carl Falk, Wehbba, Stephane Signore, Spiros Kaloumenos.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016