PARTYINFO

 

PHILIP T.B.C. - KŘEST ALBA

Datum konání:
10.12.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Philip T.B.C., Ghonzales, Junior (sk), Mc Lindee, Mc Vaant, Mc C.Monts (uk)
Live:
Beatburger Band (beatbox show)
Info:
http://www.conasbavi.cz
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Křest alba Philipa T.B.C. v pražském Crossu
Již je tomu více než měsíc co se pod hlavičkou Daska Records na trhu objevila debutová deska „Audible Thoughts“ DJ-e a producenta Philipa T.B.C. Vyvážená a pestrá směsice hudby různých temp, atmosfér a nálad vycházející z downtempa, trip hopu, glitch hopu, dubstepu, hip hopu, breakbeatu a dalších stylů se setkala s velice kladnými recenzemi. Philip T.B.C. se Djingu věnuje přes deset let. Ozvláštňuje ho fůzí různých hudebních stylů a prostor dává i scratchům a turntablistickému umění. Jeho dovednosti například ocenil i Liam Howlet z The Prodigy, když si ho vyžádal, aby předskakoval jejich koncertu na slovenské Pohodě.
 


Na albu si zahostovalo spousta umělců nejen z České republiky. Svou flow na mikrofonu předvedla dvojice rapperů z brooklynského (NY) seskupení 3rd Party - Rabbi D & Hired Gun, každý v jednom tracku, dále "perfect Oxford English" rapující C.Monts (UK) ve skladbě "21st Operative", producentsky si v několika věcech zahostoval DJ Ghonzales, scratche dodali přední čeští turntablisté, DJs Lowa, A.K.A. a Friky, do dvou tracků přišel se svým nástrojem zahostovat jeden z nejlepších českých kytaristů a leader skupiny -123min, Zdeněk Bína. Svůj hlas na album propůjčila i zpěvačka MC Lindee, jediná zástupkyně jemnějšího pohlaví. Zajímavým bonusem jsou pak remixy skladby od kapely 100°C a slovenské kolaborace Vec feat. Richard Müller.

Album se bude křtít 10.12. v pražském Crossclubu a 17.12. v klubu Nu Spirit v Bratislavě. Na pražském křtu se představí řada hostů z desky, kteří přijdou svoje umění předvést naživo. Těšit se můžete na U.K. MC C.Monts, pardubického MC Vaanta či MC Lindee. Jako překvapení večera přijali pozvání vícemistři světa v beatboxu Beatburger Band, kteří vystoupí jednak v samostatném koncertu a jednak ve společné show společně s Philipem T.B.C. A dít se budou věci nevídané. Beatburger Band si totiž připravil jednu z Philipových věci v živém remixu, která zazní na koncertě vůbec poprvé. Navíc se zde ve společné speciální performaci představí beatboxer Jaro Cossiga na mikrofonu a Philip T.B.C. za gramofony, kteří přímo na podiu budu tvořit nové tracky. Jako DJs celou akci otevřou a dovrší DJ Ghonzales a nadějný slovenský DJ Junior.

V rámci proma k desce Philip T.B.C. namíchal zbrusu nový mash up mix „Beatcase Mash Up vol.1“ který obsahuje i několik tracků z debutového alba. Mix najdete zdarma ke stažení zde.

Celé album včetně videa najdete zde.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze křtu alba Audible Thoughts Philipa T.B.C. od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016