PARTYINFO

 

APOKALYPSA - WARM UP

Datum konání:
13.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Orbith, Pete Walk, Marshall, Adam Cloud, Revis
 
 
Apokalypsa warm up @ Club Prdel
Apokalypsa slaví jubilejní 10. výročí a jako vždycky začíná warm-up akcemi po celé republice. Jedna z nich bude v Prdeli! Jako hlavní hvězda večera se představí ikona domácí taneční scény DJ Orbith a sekundovat mu budou členi projektu Proud M. Přijďte se naladit na tenhle speciální díl nejlepší Brněnské halovky již tenhle pátek 13.listopadu v Clubu Prdel.
 


DJ Orbith
patří ke špičce česko-slovenské taneční scény již od roku 1999. Postupně se z rave a techna, které hrál na začátku své kariéry, dostal až k hudebnímu stylu elektro. Je považován nejen za jednoho z nejlepších českých DJů, ale také člověka, který představuje elektro a minimal českému publiku. Pro jeho sety je charakteristická hudební směsice minimal-techna a elektra a spontánní vystupování za mixem. V roce 2001 Orbith získal titul Objev roku a o dva roky později se stal vítězem v prestižní anketě Dance Music Awards. Od té doby pravidelně vystupuje po celé ČR, a to jak v klubech, tak na velkých akcích typu Summer of Love, Electric Kingdom, nebo Creamfields Central Europe. Orbith se stal hlavní headliner brněnské edice Elektry, párty která se postupem času stála přední klubovka ve městě.

Mimo tohoto populárního zástupce domácí elektronické scény se můžete těšit na čtyřčlenný producentský projekt Proud M v čele s matadorem Petem Walkem, residentem afterparty klubu Studio 54 Marshallem, stálice pražské scény Adamem Cloudem a rezidentem klubovce Impress Revisem.

Club Prdel má otevřeno denně od 17:00. Jako každý pracovní den, tak i v pátek máte možnost využít „After Work Happy Hours”, kdy mezi 17:00-20:00 jsou všechny drinky zlevněny o 25%. V 20:00 se otvírá dolní část klubu a ve 21:00 nastoupí první vystupující DJ. Jestli před anebo během párty budete mít hlad, nemusíte hledat kvalitní jídlo jinde. Naše restaurace je Vám k dispozici denně od otvíračky až do ranních hodin. Přijďte se přesvědčit, že jde o trochu jiný klub, a to nejen zvláštním jménem.

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016