PARTYINFO

 

VERY FOREIGN AFFAIRS

Datum konání:
21.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Goth-Trad (jap), Priapus, Esp, Matoa, Pixie
2nd stage - Stanzim, Babe LN, Z-Aires
Line-up:
21:00-01:00 Matoa, Pixie
01:00-02:15 Goth Trad
02:15-04:00 Priapus
04:00-05:30 E.S.P.
05:30-??:?? ??:??

Dole:
21:00-04:00 Babe LN, Stanzim, Z-Aires
 
 
Goth Trad headlinerem Very Foreign Affairs v Crossu
Goth Trad je unikátní japonský producent elektronické taneční hudby, kterou vytváří na samplerech, keybordech a různých nástrojích, které si sám vyrábí. Jeho neustále se vyvíjející hudba se dá řadit někam mezi abstract, electronica a noise, dub, reggae a jungle, rave music a grime... a v posledních letech se jí říká japonský Dubstep.
 
Goth Trad je zatím jediným Japoncem, který se stal jedním z nejpodstatnějších členů globální dubstepové scény, vydává hudbu na předních dubstepových labelech a hraje po světě na hlavních dubstepových nocích, festivalech...

Goth Trad tvoří svoji hudbu ve studiu i na pódiu - není jen DJující producent. Při svém live show přes laptop, mixák a různé další zařízení hudbu buduje, efektuje a diriguje. Jeho sety jsou extra energické, zcela fascinující a pokaždé originální.

Goth Trad je v Praze poměrně známý - díky jeho osobním vazbám na Very Foreign Affairs nám zahraje v Praze už po třetí. Na VFA letos zakončí svoji evropskou tour, při niž vystoupil na mnoha místech celé Evropy a mimo jiné také na hlavní světové dubstepové noci DMZ (London, UK).

kromě Goth Trada zahrají:

Pixie
respektovaný dj D'n'B scény koketující s dubstepem, spousta taneční energie, přesné zajímavé mixy, v anketě Czech Drumandbass Awards zvolen nejlepším DJem roku 2007 a 2008

Matoa
přední dubstepový producent a dj, vychází mu hudba na vlastních i zahraničních labelech a... hrajou ho po světě i doma!!!

Priapus
pražský dubstepový bad boy (od 2000), organizátor mnoha dubstepových akcí v posledním desetiletí - spolu s E.S.P.im *, (včetně noci Very Foreign Affairs),
hraje "original dubstep vibe - pure gutter"

E.S.P.
hraje Praze již deset let... původně house uk garage a 2step... dnes uk garage dubstep a organizuje dubstepové akce včetně VFA *, zvuk "broken deep dance"

Babe LN a Stanzim jsou známí nejen jako moderátoři Radia 1, ale i jako hudební gurmáni a excelentní DJové s obrovským přehledem. Třetím hostem je DJ Z-Aires, organizátor Breakfestu a přední DJ z Mayapur Sound Systému. VFA opět na druhé stagei představí celou škálu jednoho hudebního stylu... tentokrát celé více či méně vzdálené příbuzenstvo breakbeatové rodiny!

Podrobnosti o Goth Tradovi:

Hudbu produkuje od roku 1998, nejdřív s legendárním basistou Takeshi "Heavy" Akimotou ve formaci Rebel Familia, později si vyexperimentoval originální proces tvorby vlastního zvuku, který od roku 2001 začal vyvážet z tokijského undergroundu do Evropy. Vydal několik alb – Goth Trad, Inverted Perspective, Mad Raver's Dance a Back To Chill, s nímž si získal pozornost dubstepové scény v UK a tak se stal prvním hudebníkem hrajícím "živě" na legendární dubstepové noci DMZ v Londýně; svojí hudbu předvedl na londýnských rádiích Kiss 100FM, Sub FM; vydal několik singlů na londýnských labelech Skud Beats, Deep Medi, Soul Jazz Records a dalších.

Goth-Trad hrál s:
Mala -Digital Mystikz (DMZ), Kode 9 (Hyperdub), The Bug (Ninja Tune/Rephlex), Skream (Tempa), Benga (Tempa), Distance (Planet Mu), DEEP MEDi Crew (UK)... a s většinou hlavních dubstepovýchg hudebníků a také s Iration Steppas, Zion Train, Mad Professor, DJ Zinc (Bingo / TruePlayaz), DJ Ink (Renegade Hardware), Doc Scott (31 Recs), DJ Craze, The Mars Volta, Mixologists, Limewax, DJ Krush, Ragga Twins, Mad Professor, Arto Lindsay, Toshinori Kondo, Mike Ladd, Fingathing (Ninja Tune), Buck 65, Bong Ra, Noiz Creator, Boom Bip (Anticon), X&Trick, Com.A a s mnohými dalšími…

… a to na spoustě festivalů a v klubech po celé Evropě včetně:
DMZ at The Mass (London, UK), Le Zenith (Paris, France), Breakcore Gives Me Wood (Antwerp, Belgium), The West Indian Center (Leeds, UK), Le Batofar (Paris, France) a Herbal (London, UK) a... Cross Club Praha... od 2007 vyjiždí dvakrát ročně na turné do po světě, hraje často v USA - v Asii kromě Japonska hraje pravidelně v Číně, Koreji a...

Goth-Trad v současnosti v Tokiju a v Osace pořádá svoji pravidelnou noc Back To Chill, skládá novou hudbu a hraje ji po světě.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016