PARTYINFO

 

MAGNETT

Datum konání:
27.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
K.I.F.L.I, Carrasco, Hellectro, Michael C
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Magnett s Michaelem C v klubu Touster
Máme tu další blížící se Magnett. Po své premiéře 31. října, kterou navštívil zkušený pardál taneční scény Dj Jerry, vám čtveřice rezidentů 27. listopadu přinese další velké jméno české scény, tentokrát Michaela C.
 
Pro milovníky především trancu není třeba Michaela příliš představovat. Tento zkušený dj se kromě většiny prestižních českých klubů a festivalů také skvěle uvedl i v zahraničí, například Číně, Německu čí aktuálně na pravidelných nocích v Italii. Jeho vlastní tvorba se vyznačuje především osobitým zvukem, díky němuž prodává s úspěchem své tracky po celém světě na Beatportu nebo iTunes. Aktuální set hosta najdete ke stažení zde.



Pro měsíc listopad budete mít tak možnost v Praze slyšet Michaela exkluzivně pouze v Tousteru. Což je skvělá příležitost podpořit tohoto geniálního Dje. Chybět také nebudou magneťáci v klasickém zastoupení Dj KIFLI a Carrasco spolu s oblíbeným Hellectro projekt. Mejdan nám jako prve startuje úderem 22 hodiny a jak jinak než nedaleko stanice metra Palmovka v ulici Sokolovská 152.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016