PARTYINFO

 

ELLE STYLE AWARDS PARTY

Datum konání:
06.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Evson, BonTrip, Katie, Slovak
Popis:
start 22:00, vstup 190/250 czk
 
 
Elle Style Awards @ SaSaZu
Elle Style Awards jsou nejznámější a nejpompéznější událostí v oblasti módy. V zahraničí se jim říká „módní Oscaři“. Každoročně se organizuje v různých zemích světa a téměř všechny celebrity si v koutku duše přejí zúčastnit se slavnostního gala večera. Elle tuto soutěž vyhlašuje už v 16 zemích. Letos poprvé udělí své módní Oscary také Česká republika. Při této příležitosti organizuje club SaSaZu v pátek 6.11.2009 od 22 hod. Elle Style Awards.
 
Celá akce začne ve 22:00 uvodním housovým setem djane Evson. Evson je zkušená djka, která si za 6 let své djské kariéry zahrála v nejznámějších pražských klubech a je rozhodně tou nejlepší kandidátkou na úvodní set této fashion party. O půlnoci vystřídá za djským pultem půvabnou djku Evson objev letošního podzimu a rezident clubu SaSaZu, Slovak, který si pro tuto příležitost připravil speciální club-progressive set, který se bude nést v duchu celé této akce.



Po něm nastoupí speciální hosté ELLE STYLE AWARDS PARTY, dj´s Tripmain a Bon Finix s jejich společným projektem „BonTrip“, který patří k nejpopulárnějším na české klubové scéně. Můžete se těšit na typický BonTrip taneční sound, směs aktuálního progressive-electro-minimal stylu.

Závěrečný set této fashion party bude mít na starosti další zástupkyně něžného pohlaví djane Katie. Díky svému aktivnímu přístupu k hraní , umí předat své nadšení z hudby širokému publiku a lehce ho tak strhnout na svou stranu, o čem se budete moci sami přesvědčit již tento pátek v SaSaZu.

V případé zájmu o rezervaci míst v klubu stačí zaslat email na adresu managera Milana Linharta: milan.linhart@sasazu.com
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016