PARTYINFO

 

ZODIAC

Datum konání:
13.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Roman Hyde, Ian Blond, Marty Fish, Radan Just, Ravic, MD-Phono vs. Test-R, Ufi Da Man & 69
 
 
Zodiac - originální klubová noc, pokaždé jiná a přitom stejně jedinečná
Jak už je u Zodiacu zvykem, narozeninové objednávky jsou pro nás téměř rozkazem! Tento díl Scorpio je jimi přímo nabitý! Máme tady hned pět oslavenců, kteří se podílejí na tomhle večírku pro náročné.. Věřte, že z pátku 13 na sobotu 14 se kromě skvělé zábavy budou dít hudební zázraky J Line Upem hudebně stoupáme stále výš a tentokrát saháme pro skutečné Esa.
 
Párty otevřou Ufi DaMan & 69 s jejich live setem a talentovaný producent a dj Radan Just. Těmi nejvychytanějšími elektronickými pohodovkami ideálně zahřejí klub do 23hodiny, kdy nastupuje Marty Fish. Jistě jej znáte z jeho houseových Be-Fresh párty, kde roztančí kdekoho. Tento večer to nebude jinak.



Má tu čest připravit tu nejlepší atmosféru pro moravskou dvojici Ian Blond & Roman Hyde. Těm, kteří se pohybují po české taneční scéně od začátku tohoto tisíciletí není třeba představovat Iana, díky kterému se mimo jiné otevřel legendární Ostravský klub Fabric a dnešní Klid a mr.Hyde, jehož zvuk otřásal halami Orion a Boby centrem na Apokalypsách v Brně. Dlouholetá residentura Fabricu a pořádání věhlasných tech-houseových klubovek Luxus s kupříkladu Alexandrem Kowalskim mluví za vše.

Na Zodiacu Scorpio máme tu čest se pobavit na jejich jedinečném tříhodinovém vystoupení ze třech gramofonů a protancovat se přehledem těch nejlepších vinylů za posledních deset let! Nelehký úkol, ale i velká výzva stojí před již známým duem MD-Phono a Testerem. Tentokrát však poprvé a jinak.. dj Code 69 vstupuje do hry jako produkční alter ego Test-R a svými tracky i zvukovou rozmanitostí obohatí v živé souhře již tak našláplý sound Phonových mixů! Kdo neuslyší, nepochopí.. J Oldschooler českého techna a zároveň znalec promotérské scény, dj Ravic, opět připravuje třešničku na dortu tentokrát happy techno setem nejvyšší kvality. Pokud by vám ráno ani to nestačilo, máme tu hudební dovětek MegaVersusem úřadujících djs pod taktovkou davu oslavenců!

Je to na vás i na nás milí přátelé, abychom stvořili opět narozeninový večer, na který nezapomeneme! Zodiac dává možnost i těm, kteří se nebojí životních rozhodnutí využít služeb naší charismatické astroložky Mili, která nahlédne do vaši budoucnost pomocí karet :) VIP výhody pro oslavence, akce a přijatelné ceny na baru, laser, světla, projekce a plazmy.. atmosféra, kterou už jen tak někde neprožijete..

Máte se na co těšit, protože to bude mejdan hlavně hudebně originální a nezávislý.. prostě takový, jaký nenajdete nikde v Praze! Zodiac, tvůj originální dárek k narozeninám!

Více informací naleznete na www.zodiac-party.cz a www.touster.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016