PARTYINFO

 

NIGHTPHUNK

Datum konání:
07.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Lucas Hulan, Schwa, guest
Popis:
start 21:00
 
 
Lucas Hulan a Schwa vás roztančí na party Nightphunk v pražském Tousteru!
Polovina česko-australského projektu Shades of Gray dj Schwa a majitel labelu Nightphunk Lucas Hulan vystoupí v rámci stejnojmenného večírku Nightphunk druhou listopadovou sobotu ve stále více oblíbeném klubu Touster!
 


Party Nigthphunk není pro pražské clubbery neznámým pojmem a pokud jste příznivci kvalitní hudby, která se pohybuje na pomezí minimalu, deephousu a techhousu, neměli byste si tento osobitý večírek rozhodně nechat ujít. Oba vystupující nejsou na naší taneční scéně žádnými nováčky a kromě vystoupení v nejprestižnějších klubech  a na festivalech u nás, pravidelně vystupují i za našimi hranicemi po boku světově uznávaných umělců jako jsou  například Layo&Bushwacka, Tom Middleton, DJ Hell, Nils Hess, Eddie Amador, The Timewriter nebo Funk D Void.

Za zmínku rozhodně stojí i počin dje Schwy - Moog in the House, jež se umístil na 6 příčce nejprodávanějších tech house tracků podzimu 2008 na Beatportu a vinyl Spectrum se stal třetí nejprodávanější deskou (Decks.de). Mimo jejich nejnovějších počinů z vlastních labelů Beefrecords a Nightphunk se můžete těšit na parádní atmosféru, kterou tito dva pánové dokáží na každé party vykouzlit.

Více informací naleznete na: www.touster.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016