PARTYINFO

 

CELNICE STARS - SPECIAL EDITION

Datum konání:
13.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
San (nl), Bon Finix & Tripmain
Popis:
vstup 150 czk
 
 
DJ San hostem klubovky Celnice Stars Special
Den před Transmission máte jedinečnou možnost poslechnout si jednoho z headlineru této halovky v útulnějším klubovém prostředí. Berte to jako neoficialní zahřivačku, anebo jako přiležitost se předem seznámit s člověkem, jehož jméno bleskově stoupá mezi elitu světové taneční scény. Tenhle pátek vystoupi jako host DJů Bon Finixe a Tripmaina na klubovce Celnice Stars Special holandský DJ a producent San!
 


Nelze snad ani popsat jak je San velmi pracovitý. Stači když se člověk podívá v čem všem se momentalně angažuje tenhle sympaťák z Holandska. Během posledních pár měsíců remixoval tracky pro Ferryho Corstena, Christopher Lawrence, Daniela Portman, anebo Marco V. Momentálně pracuje na remixu skladby „Tiesto feat Calvin Harris – Century for Ultra“. Co se týká jeho vlastni produkce, posledních pět skladeb, které mu vyšly dosahly umistěni v Top 5 v žebřičku nejprodávanějšich singlů v kategorii 'Trance' v hudebních obchodech Beatport a Audiojelly. Z jeho hraní po klubech a festivalech celého světa musíme vyzdvihnout jeho čtyři vystoupení jako warm-up DJ před Tiestem a pět plánovaných vystoupení, kde bude jako support DJ pro Marca V, na parties které Marco bude pořádat pod hlavičkou jeho labelu In Charge. Dalši zajímavostí je, že San byl vybrán jako nový rezident DJ pro Pacha Benelux pro rok 2010, během kterého vystoupí na 10 vybraných akcích ve frančízových klubech Pacha v Belgii a Antverpách. Kromě toho všeho, stíhá ještě šéfovat svůj label Fektive, který ma pod sebou 11 sub-labelů. Působivý výkon, nemyslíte? San je bezpochyb nastupující hvězda prog-tranceu a to netvrdíme jako první; britské časopisy DJ Mag a M8 Magazine už o něm napsali své.

Dále vystoupí DJské duo Bon Trip, které se pravidelně objevuje v Clubu Celnice na party Celnice Stars. Když Bon Finix a Tripmain jsou avizováni v line-upu večera, je to záruka toho, že Celnice bude plná až ke stropu a že se bude hrát barevná paleta z toho nejaktuálnějšiho, co může nabidnout klubová hudba. Poslední dobou se oba protagonisté tohoto projektu, soustředí na vlastních sólo počinech a hlavně se věnují studiové práci na vlastní produkci. Čerstvá debutová novinka Bona Finixe „Quantum Leap“ si již našla brzkou podporu od známých DJs jako Ernesto vs. Bastian, Sied Van Riel, JOOP, Artento Divini, Stoneface & Terminal, Danilo Ercole, Manuel Le Saux, Fred Numf nebo Wippenberg. Zatimco Tripmain momentálně pracuje na novém tajném projektu, o kterém pochopitelně ještě nemůžeme psát.

Více uslyšite a uvidíte v pátek 13.11. když dorazite na tuhle speciálni edici party Celnice Stars s hvězdným obsazením. Club Celnice pro vás opět připravila exkluzivni noc, tentokrát v čele s holandským DJem Sanem!

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016