PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
05.12.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tommy Rogers, Peet, Enrico, Ronny, Marshall, Pietri
Popis:
vstup 190 czk, vip 490 czk
 
 
Tommy Rogers: "Mecca je pro mě něco jako druhý domov"
Studio 54 vás zve na narozeninovou edici Studio 54 Night - Tommy Rogers Birthday
Studio 54 pořádá každou první sobotu v měsíci svou rezidentní noc v nejprestižnějším pražském klubu Mecca pod názvem Studio 54 Night. Tentokrát to bude speciální narozeninová party jednoho z nejoblíbenějších djů u nás - Tommy Rogerse! Tohoto dje netřeba představovat, hrává po boku těch nejlepších djs na světě jako jsou Tiesto, David Guetta, Rogers Sanchez, Antoine Clamaran, Layo a Buswacka, Eric Prydz, Daren Emerson, X-Press 2, Oliver, Bob Sinclar, Lee Dagger, Felix Da House Cat a mnoho dalších. Tommyho Rogerse si zvou na nejprestižnější party jako jsou La Troya Ibiza, Lookbetternaked, Creamfields (CZ) a další.
 


Tommy Rogers
stále častěji jezdí hrávat za hranice ČR a to například do Londýna, kde sklidil veliký úspěch! Společně s ním vystoupí jeho kolega, Dj Peet, se kterým pořádá Dirty Dancing party, ta se stala nejlepší klubovou nocí v ČR 2008 (podle O2 Dance Music Awards). Když jsou tihle dva pohromadě, je to vždy záruka strhující atmosféry a mejdanu jak má být! Dalším gratulantem je českému publiku velmi dobře známý Dj Enrico, jehož sety jsou ozdobou každé skvělé party, mezi které patří například festival Mácháč, kde vystoupil na hlavním pódiu po boku světových hvězd, jako je např. Tiesto.

Dalším vystupujícím na speciální narozeninové edici Studio 54 night je čím dál tím víc oblíbený Dj Ronny, který svým energickým setem ukáže, proč jeho popularita stoupá vzhůru. Jeho cit k hudbě je opravdu jedinečný a předává vám ho prostřednictvím svých energických setů plných strhujících melodií a gradací, svým dílem přidá atmosféře tohoto rozjetého mejdanu, na kterém jednoduše nesmíte chybět! Předposlední gratulant je Dj Marshall, ten je dlouholetý rezident Studia 54 a po jeho prvním vystoupení v Mecce, na začátku roku, se opět vrací na místo činu aby vám pořádně naložil jeho houseovým setem!

Na provozní teplotu vás zahřeje a celý večer pro vás otevře Dj Pietri, který je autorem I LOVE YOU party, se kterou se úspěšně představil např. v Duplexu. Neopakovatelná atmosféra a ti nejlepší rezidenti nejlepšího českého afterklubu Studio 54 – to je speciální narozeninová edice Studio 54 night! Každý návštěvník prosincové Studio 54 night obdrží u vstupu exkluzivní promo cd od Tommy Rogerse a při zakoupení VIP vstupenky na tuto party bude mít vstup do Studia 54 a odvoz na afterparty žlutým Studio Hummerem zdarma!

VSTUP / ENTRY – 190,-Kč a CD zdarma
VIP VSTUP / VIP ENTRY – 490

Více info na: www.studio54.cz / www.mecca.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016