PARTYINFO

 

2ND ANNIVERSARY OF SOUNDCREAM

Datum konání:
13.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Seb Fontaine, Texx, Macio, Diome, Face
Popis:
start 23:00
Line-up:
Jägermeister anniversary stage:

23:00 – 00:30 Texx
00:30 – 02:00 Macio
02:00 – 04:00 Seb Fontaine
04:00 – ??:?? Texx vs. Macio

Techno.cz stage:

00:00 – 04:00 – Face & Diome back 2 back set
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Seb Fontaine již dnes v Mecce - známe line up!
Seb Fontaine a druhé narozeniny klubovky SoundCream zítra v Mecce
Téměř přesně na den tomu budou 2 roky, co se v klubu Mecca odehrál první SoundCream. Během té doby se na této noci vystřídalo mnoho zajímavých projektů a djů, kteří často hrají exkluzivní houseové sety. Oslava to bude opravdu velkolepá. Hlavním gratulantem bude skvělý anglický Dj - Seb Fontaine, který se vrací do České republiky po více než dvou letech, kdy naposledy téměř zboural stan Red Zone na Cosmic Tripu 2007, teď se chystá do Meccy. Navíc se každý může těšit na welcome drink v podobě jagerbullu a speciální ceny na některé drinky, dá se tedy očekávat skvělý mejdan.
 


Seb Fontain
je v Česku oblíbený jako málo kdo. Někteří z vás možná zaslechli legendu o tom, že už jeho matka byla před třiceti lety djkou v klubech na Ibize a on tak v podstatě vyrůstal se sluchátky na uších a rukou na gramofonech. To mu pochopitelně mělo pomoct do klubů jako Ministry of Sound a Cream. Skutečnost je ovšem taková, že Sebova matka nikdy nebyla DJkou, a všeho, čeho její syn dosáhl, bylo jeho vlastní pílí. Více než osm let fungovala jeho noc TYPE v dnes již legendárním londýnském klubu The Cross a byla považována za jednu z nejlepších párty v Londýně vůbec. Již deset let se pravidelně během letních měsíců přesouvá na Ibizu, kde v Amnesii hrává na své rezidentní noci Contact, která je označována za jednu z nejlepších nocí klubu. Seb Fontaine je i velmi úspěšný producent a jeho tracky se několikrát dostali na první pozice prodejnosti všech oblíbených portálů a labelů. Často vystupuje s Carlem Coxem, Timo Maasem, ale zahrál si téměř s každým, kdo na taneční scéně něco znamená, namátkou: Deadmau5, Paul Oakenfold, Laidback Luke, Mark Knight, Tocadisco, Kurd Maverick a spousta dalších.

Ze stáje techno.cz dorazí opět Dj Texx, který je pravidelnou součástí SoundCreamu a chybět nebude pochopitelně rezident a zakladatel SoundCreamu – Dj Macio. Druhá, techno.cz stage, kterou má tradičně v režii Myclick aka. Dj Face bude tentokrát hostit dje s výjimečným talentem – Dje Dioma, ten byl vůbec prvním hostem SoundCreamu. Dj Diome a Dj Face vystoupí ve společném B2B setu. Přestaňte doma sedět u Facebooku a přijďte s námi oslavit naše druhé narozeniny, protože tu skvělou atmosféru můžete zažít jenom v klubu a kdo ví, třeba i něco víc… Předprodej v sítích ticketstream a ticketpro za skvělých 190,-Kč, na místě pak za 290,-Kč

SoundCream vás nabije energií!!!

SoundCream vás nenechá v klidu!!!
 
DJ Diome dalším hostem páteční párty SoundCream Seb Fontaine hlavním hostem listopadového SoundCreamu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016