PARTYINFO

 

MIDI LIDI

Datum konání:
24.11.2009 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Baby Py
Live:
Midi Lidi, Kamp! (pl), Ventolin
Popis:
start 19:00, vstup 150 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Křest druhého alba kapely Midi Lidi již zítra
Po úspěšném soundtracku k filmu Protektor (česká nominace na Oscara), je tady nové album! Doprovodí je elektronický objev z Polska - Kamp! a elektro-one-show-man Ventolin. Výročí sametové revoluce, narozeniny maminky a zároveň den vydání dlouho očekávané druhé desky elektronických vizionářů Midi Lidi: album Hastramans, Tatrmans & Bubáks vyšlo u X Production 17. listopadu a jak název napovídá, v porovnání s předchozím albem Čekání na robota je laděné na temnější notu. Hity jsou pryč, přicházejí city!
 


Novinka Midi Lidí obsahuje 17 skladeb a kapela ji nahrávala v improvizovaném studiu na kopcích u Rožnova pod Radhoštěm. Kromě naživo už prověřených šlágrů Pokoj nebo Příběh obsahuje i remix skladby El Fusilado od Chumbawamby a svými nápady se na něm podíleli také hosté ze skupin JackJack a Ali Ibn Rachid. Zvukovou podobu alba pak výsledným mixem posvětil opět Ondřej Ježek (Jámor/OTK).

Sama skupina o albu říká:Deska vypráví o vnitřních strašidlech. Jedná se o takovou "desku v tísni". Je melancholičtější, temnější, ale hudebně i emotivně barevnější. Jako podzim. Může se tedy stát, že někteří posluchači zvyklí na veselé Midi Lidi budou překvapeni. Prostě hity vystřídaly city! A srandovní písničky si necháváme na příští desku!“
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016