PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
27.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Herb LF (farside rec./trouble kids rec., de), Pat Heart (afrodrops), Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Herb LF: "Scéna kolem Dortmundu je velmi přehledná"
Just Like That! s Herb LF @ houseboat U Bukanýra
S čistým svědomím můžeme prohlásit, že příští řádky budou o jednom z dlouhodobě nejvýznamnějších deep house producentů a DJs německé scény. O člověku, jehož přístup k hudbě je ovládán srdcem a duší a který se velkou mírou podílel na zvýraznění Německa na deep houseovém atlasu světa. Dámy a pánové, v listopadu nás na house boatu U Bukanýra poctí svou návštěvou Herb LF. 
 
Z Dortmundu pocházející Herb LF je spoluzakladatelem kultovního německého 2-stepového uskupení Gush Collective a jako DJ vystupuje již od konce osmdesátých let. Začínal s hip-hopem, ale ve svých hudebních začátcích se brzy nechal ovlivnit typickým a v té době populárním londýnským zvukem a oblíbil si styly jako drum‘n‘bass, 2step a house.

Seznam jeho vlastních skladeb je nekonečný a obsahuje jak tvorbu projektu Westpark Unit, jehož je Herb LF členem (druhou polovinu projektu tvoří Ingo Sänger – majitel labelu Farside), tak samostatnou produkci. Herb LF je také spoluzakladatelem dvou hudebních vydavatelství – značky Draft Recordings a netlabelu Supafeed, který své veškeré skladby nabízí ke stažení dokonce zdarma na portálu www.supafeed.net. Další Herbovou činností je práce jako masteringový specialista pro značky Farside, Troubled Kids, Freude Am Tanzen, Mute a další.

Jeho, popř. skladby a remixy Westpark Unit se objevily v portfoliu věhlasných hudebních stájí jako jsou Dessous, Fear Of Flying, Future Classic, Circus Company, Sensual Touch, Tjumy, Draft, Stir15, Infracom, ale nejsilnější vazba panuje ve vztahu k Farside, Supafeed a nejnověji ke španělské značce Troubled Kids. A dodat další jména labelů, kde se Herbova tvorba objevila, by nebyl vůbec žádný problém.

Westpark Unit opět ukázali svoji sílu na nedávném EP ‘More Forever’ na Farside Records, které snad nemělo slabých stránek. Herb LF samostatně se v poslední době zase skvěle uvedl na značce Sensual Touch. Připomenutí hodná je i jeho milá spolupráce s česko-australským labelem Beef, pro který dodal remix skladby od projektu Al Oost.    

Nyní už nezbývá nic jiného, než si do diáře nesmazatelně zapsat datum 27/11, místo konání house boat U Bukanýra a párty Just Like That. Herb LF na Vás nebude pochopitelně sám, nýbrž bude doprovázen rezidentními DJs Pat Heart a Lukas Micka.  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016