PARTYINFO

 

LONDON AFTERPARTY

Datum konání:
29.11.2009 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Alex Blanco & Tomasuchy (uk), Subgate, Thonic
 
 
Studio 54 vás láká na nedělní London afterparty s Alexem Blancem & Tomasuchym!
Renomovaný pražský afterklub Studio 54 vás zve již tuto neděli 29.11. na jedinečnou London afterparty s exkluzivními hosty Alexem Blancem & Tomasuchym, které bude supportovat matador české scény Enrico, Subgate a newcommer Thonic!
 
Za svou historii hostila jednička mezi českými aftekluby celou řadu světových djů a producentů, mezi které patří například Lee Dagger aka Bimbo Jones, Alan X a Arno Cost, kteří spolupracují s věhlasným Davidem Guettou nebo australští zástupci renomovaného světového labelu Ministry of Sound – Mark Dynamix a Murat Kilic.

Je nám velkým potěšením, že Vám můžeme ve Studiu 54 představit další dvojici dj´s, kteří jsou pravidelnými hosty londýnských klubů celosvětového formátu Pacha a Amnesia - Alexe Blanca a Tomasuchyho, který má zapuštěné kořeny v naší rodné zemi.

Mimo těchto exkluzivních hostů se můžete těšit na stálici domácí elektronické scény - Enrica, který je pravidelně obsazován na věhlasné parties, mezi které patří například festival Mácháč nebo vystoupení The Shapeshifters v Praze, energického Subgatea, jehož kariéra a popularita stoupá čím dál tím více vzhůru a v neposlední řadě Vás svým premiérovým vystoupením ve Studiu 54 potěší newcommer Thonic.

Afterparty ve velkém stylu, kterou rozjede nadaný Billy Bright již od 4 hodin - to je London afterparty s Alexem Blancem a Tomasuchym.

Rádi bychom Vás také upozornili, že Studio 54 odstartovalo předprodej vstupenek na letošního velkolepého Silvestra, na kterém vystoupí na 15 dj´s a můžete se již teď těšit na strhující atmosféru, která bude v tomto klubu panovat až do večerních hodin Nového roku. Cena jedné vstupenky činí příjemných 490,- Kč, ve kterých je zahrnutý dárek v podobě exkluzivního silvestrovského CD a dvou volných vstupů na Studio 54 night do pražské Meccy, která se uskuteční 2.1.

Více informací naleznete zde a na www.studio54.cz.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016