PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
28.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Migell, Faith, Béda, Marty Fish
 
 
Studio 54 vás zve na sobotní afterparty!
Věhlasný český afterklub Studio 54 vás zve na další neopakovatelnou afterparty s Migellem, Faithem, Béďou a Marty Fishem již tuto sobotu 28.11.! Vyrážíte do víru velkoměsta i poslední listopadový pátek a nevíte, kde pokračovat ve vaší jízdě po zavření vašeho oblíbeného klubu?
 
Věřte, že jednička mezi českými afterkluby - Studio 54 Vás rozhodně nezklame. Na jejím sobotním programu je připravena další z řady parádních afterparties oplývajících skvělou atmosférou.



Za mixážním pultem se představí zástupce severočeské scény Béďa, ostřílený Faith, energický Migell a nová tvář tohoto úspešného klubu dj Marty Fish. Ti se zaručeně postarají o to, aby jste se skvěle bavili a nechtěli sobotní after jen tak opustit.

Již od 4 hodin afterparty patřičně rozjede svým rozehřívacím setem osobitý dj Ketan, ale pokud by jste dorazili do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit chvíle čekání při vašem oblíbeném drinku v naší non-stop kavárně s hernou.

Studio 54 odstartovalo předprodej vstupenek na letošního velkolepého Silvestra, na kterém vystoupí na 15 dj´s a můžete se již teď těšit na strhující atmosféru, která bude v tomto klubu panovat až do večerních hodin Nového roku. Cena jedné vstupenky činí příjemných 490,- Kč, ve kterých je zahrnutý dárek v podobě exkluzivního silvestrovského CD a dvou volných vstupů na Studio 54 night do pražské Meccy, která se uskuteční 2.1.

Více informací naleznete zde a na www.studio54.cz.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016