PARTYINFO

 

OPERAHOUSE AFTERPARTY

Datum konání:
21.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Pietros, Yan Dark, Texx
 
 
Studio 54 vás zve na oficiální Opera House afterparty již tuto sobotu 21.11.!
Studio 54 vás zve na další úspěšnou Opera House afterparty s předními rezidenty Ronnym, Texxem, Pietrosem a Yanem Darkem, kteří vás provedou sobotním ránem a dopolednem! Ať už vyrážíte v pátek do jakéhokoli oblíbeného klubu v naší metropoli, kterým může být například prestižní Mecca, kde se odehraje populární party rezidenta Lafayetta Opera House, věřte, že váš mejdan nemusí vždy končit zavřením jeho bran.
 
V době kdy ostatní kluby zavírají se totiž rozjíždí jedna z dalších skvělých afterparties se strhující atmosférou v jedničce mezi českými afterkluby – Studiu 54, na které vystoupí přední rezidenti tohoto věhlasného pražského klubu.

Tentokrát se můžete těšit na hvězdnou sestavu předních rezidentů v čele s oblíbeným Ronnym, energickým a vždy pozitivně naladěným Texxem, dynamickým Pietrosem a populárním Yanem Darkem, kteří se zaručeně postarají o vaší skvělou zábavu prostřednictvím jejich speciálních setů.

Celý mejdan již ve 4 hodiny skvěle rozjede dj L´sada, ale pokud by jste přeci jenom dorazili do klubu o něco dříve, můžete se na nadcházející after skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou.

Novinkou klubu je nabídka uspořádání vánočních večírků a narozenin včetně kompletního cateringového servisu s možností vystoupení rezidentních dj´s tohoto klubu.

Pro více informací kontaktujte mail info@studio54.cz

Studio 54 startuje s předprodejem vstupenek na letošního Silvestra! Těšit se můžete na 15 dj´s a jedinečnou zábavu až do večerních hodin Nového roku!

Více informací o předprodejích naleznete zde a www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016