PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
07.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Yan Dark Faith, Adlet
 
 
Pete Walk, Yan Dark, Faith a charismatická Adlet na sobotní afterparty 7.11. ve Studiu 54!
Studio 54 láká na sobotní afterparty 7.11., na které vystoupí charismatická Adlet, stále více populární Yan Dark, ostřílený Faith a matador pražské scény Pete Walk. Máte v plánu vyrazit vstříc nočnímu životu i první listopadový pátek a nevíte, kde to žije i po zavření vašeho oblíbeného klubu?
 
Buďte si jisti, že legendární pražský afterklub Studio 54 Vás rozhodně nezklame! Na sobotním programu tohoto renomovaného českého afterklubu je připravena další z řady pravidelných víkendových afterparties, které se díky své neopakovatelné atmosféře zapsaly do podvědomí spousty domácích clubberů.



Sobotním ránem a dopolednem Vás provede brilantní dj a dlouholetý rezident tohoto klubu Pete Walk, oblíbený a vždy pozitivně naladěný Yan Dark, showman Faith a půvabná Adlet. Jako obvykle se můžete těšit na energické sety plné euforických gradací, vokálů a hlavně pozitivní energie, díky kterým se Vám nebude chtít afterparty jen tak opustit!

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy všechny přítomné rozehřeje svým setem dj L´sada, ale pokud dorazíte o nějakou tu chvilku dříve, můžete se na afterparty skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016