PARTYINFO

 

MIDI SPECIAL

Datum konání:
27.11.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Chaab (myspace.com/djchaab, hu), Safi (myspace.com/safidj, hu), DaLiu (myspace.com/djdaliu, ro), Shala (myspace.com/djshala), Deivis (myspace.com/thedjdeivis)
Popis:
vstup 70 czk, speciality: Connected Everything. Spectr + Tomika + Radeko B-day
Line-up:
21:00 Connected Everything (DaLiu + Shala + Deivis)
01:00 Chaab b2b Safi
03:00 Connected Everything (all stars)
??:?? konec
 
 
Rozhovor s dvojkou Chaab & Safi k listopadovému vydání MIDI Special
Chaab headlinerem klubovky MIDI Special v Perpetuu
Po dvouměsíční pauze vám brněnský klub Perpetuum znovu servíruje příjemnou klubovku MIDI Special. Special proto, že jde o páteční extra díl se zahraničními hosty, narozdíl od pravidelných středečních dýchánků. Navíc zde proběhne otevřená oslava narozenin našich tří skalních clubberů.
 
Zahraničních hostů bude nyní dokonce více, než na kterémkoliv předchozím díle. Jako headlinera akce vybrala MIDI crew dnes u nás už dobře známeho a mnohokrát oveřeného Chaaba z Maďarska, který jenom v Brně vystupoval už 4x (NU Pagadi, Elektra, EC a Apokalypsa). A proč znovu on? Proč ne něco nového? Důvod je prostý – Chaab, kromě toho, že je velký sympaťák, ani jednou nezklamal, je zárukou zábavy a má obzvlášť kvalitní hudební vkus a cit pro strukturu setu. A právě o to nám na tomto díle jde mnohem více, než na dílech jiných. Tentokrát se bude totiž slavit.

Ale něco nového Vám přece jen přivezeme. Do Brna se chystá maďarský mladíček Safi, který svým talentem udivuje kde koho. Že má naběhnuto na skvělou kariéru dokazuje i fakt, že z více než tři sta soutěžících skončil na 2. místě v DJ talent soutěži pořádané velmi respektovaným internetovým rádiem justmusic.fm. Sám Chaab moc stál o to, aby právě Safi mohl společně s ním přijet do Brna zahrát a vysvetlil to jednoduše: „Hraje líp, než já“ :).

Zbytek line upu obstará dobře známá MIDI crew - tedy DaLiu z Rumunska ("kde je momentálně asi nejrozjetější klubová scéna na světě" - jak nám osobně na Bobynation sdělil Valentino Kanzyani), dále Shala a Deivis, kteří stojí za celým MIDI projektem. Jejich „všichnirucenahoře“ sety jsou po každé odehrané párty víc a víc vychvalované na všech diskusních fórech. Spontánnost, rodinná atmosféra, úsměvy na všech tvářích, prostě kalba – tak to mají, teda pardon, máme rádi.

Kořením akce budiž seskupení Connected Everything, které před a po odehrání Chaabova a Safiho sólo setů zapojí všechny DJs dohromady v jeden JAM. Třešničkou na dortu budou trojité narozeniny pánů Tomiky, Radeka a Spectra...tedy oslava velkolepá!

Sety ke stažení:
Chaab - Proton radio Indigo guestmix
DaLiu - MIDI Sound CD vol. 2
Shala - MIDI Sound CD vol. 3
Deivis - MIDI Sound CD vol. 4
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016