PARTYINFO

 

VOGUE PRESENTS DJ JESSE VOORN (NL) & ODDROOM FASHION SHOW!

Datum konání:
06.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jesse Voorn (Deal Records/Armada, nl), LayDee Jane, Goofy, Fcuk, DejFF
2nd stage - Clara Bailar, Trancegate, Carl Lope
Popis:
Fashion show 3 mladých módních návrhářek studia Odd:Room, z nichž každá vytváří kolekce v limitovaném množství pod vlastní značkou, tentokrát se představí módní značky ODIVI (Iva Burkertová), JAKOBY (Kristýna Javůrková) a COUR-NOUT (Nikola Hostonská). Přijďte se podívat na show plnou skvělé módy, tance a vlasových kreací Studia Roharo Lucie Gabrhelové.
Line-up:
Backbone stage:
23:00 - 00:30 Goofy
00:30 - 01:00 ODD ROOM DESIGNERS
01:00 - 02:30 JESSE VOORN
02:30 - 04:00 LAYDEE JANE
04:00 - 05:00 Fcuk
05:00 - 06:00 DejFF

Second stage:
Claira Bailar, Trancegate
 
 
Holandský DJ Jesse Voorn hvězdou dnešní noci Vogue v Mecce
Zítřejší noc plná módy Vogue v Mecce představí návrháře Odd:Room Designers!
Laydee Jane, Jesse Voorn, Goofy, celá řada dalších DJs, ale především netradiční a neotřelá móda = Vogue v Mecce. I tentokrát dáme prostor zajímavým módním tvůrcům, kteří představí módu, kterou nemáte jinde šanci vidět! Tentokrát Vogue představí návrhářské trio Odd Room Designers. Mrkněte se na opravdové designové vychytávky do jejich nového e-shopu. Více zde.
 
ODD-ROOM DESIGNERS:

Za projektem Odd-Room Designers stojí tři mladé designérky, každá z nich vytváří kolekce v limitovaném množství pod vlastní značkou - ODIVI by Iva Burkertová, JAKOBY by Kristýna Javůrková a COUR-NOUT by Nikola Hostonská.

Vybrané kousky z jejich kolekcí můžete koupit na e-shopu www.oddromdesigners.com společně s výběrem toho nejlepšího od mladých designerů a značek převážně z Evropy - to vše v limitovaném množství. Od listopadu k prohlédnutí i v nově otevřeném showroomu na Plzenské 33. Přijďte se podívat na show plnou skvělé mody, tance a vlasových kreací Studia Roharo Lucii Gabrhelové.












 
Listopadový Vogue v čele s nizozemským DJem Jesse Voornem, LayDee Jane a Odd-room designers

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016