PARTYINFO

 

VOGUE PRESENTS DJ JESSE VOORN (NL) & ODDROOM FASHION SHOW!

Datum konání:
06.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jesse Voorn (Deal Records/Armada, nl), LayDee Jane, Goofy, Fcuk, DejFF
2nd stage - Clara Bailar, Trancegate, Carl Lope
Popis:
Fashion show 3 mladých módních návrhářek studia Odd:Room, z nichž každá vytváří kolekce v limitovaném množství pod vlastní značkou, tentokrát se představí módní značky ODIVI (Iva Burkertová), JAKOBY (Kristýna Javůrková) a COUR-NOUT (Nikola Hostonská). Přijďte se podívat na show plnou skvělé módy, tance a vlasových kreací Studia Roharo Lucie Gabrhelové.
Line-up:
Backbone stage:
23:00 - 00:30 Goofy
00:30 - 01:00 ODD ROOM DESIGNERS
01:00 - 02:30 JESSE VOORN
02:30 - 04:00 LAYDEE JANE
04:00 - 05:00 Fcuk
05:00 - 06:00 DejFF

Second stage:
Claira Bailar, Trancegate
 
 
Holandský DJ Jesse Voorn hvězdou dnešní noci Vogue v Mecce
Jen pouhé hodiny zbývají do startu dalšího pokračování klubové noci Vogue v klubu Mecca. Představí se zde nizozemský DJ Jesse Voorn, který je současně s rezidentkou noci DJkou LayDee Jane ambasadorem charitativního projektu Dance4Life zaměřeného na prevenci nemoci AIDS. Přehlídkové molo bude patřit návrhářům z Odd-Room Designers. O hudební část večera se dále postará sestava - Dj Fcuk, DejFF, DJka Clara Bailar, hudební projekt Trancegate.
 


Hlavní hvězdou páteční VOGUE bude nizozemský DJ Jesse Voorn. Patří mezi nejoblíbenější nizozemské DJe, jeho jméno se pravidelně objevuje na nejvýznamnějších tanečních akcích v této zemi i za jejími hranicemi. V jeho djském setu se můžete těšit na kombinaci house, tech-house a minimal stylu. Jesse je známý také remixy a vlastní produkcí. Zabodoval v roce 2007 svou první skladbou s názvem „Get It Down“. Získal za ni skvělé hodnocení v britském hudebním magazínu DJ Mag, zazněla v Radiu 1 v pořadu Peta Tonga a kladné odezvy se za ni dočkal od celé řady hudebníků. Skladbu představil formou unikátní party ve virtuálním světě Second Life a byl vůbec prvním nizozemským DJem, který sem pronikl. Mezi jeho letošní hudební počiny patří skladby „Nothing You Can Do“, „Peptalk“ a track „4 Music 4 Life“, který se objevil také na albu Dance4Life, stejnojmenného charitativního projektu, jehož je Jesse ambasadorem. V minulosti ho bylo možné vidět a slyšet hrát společně se jmény jako jsou Derrick May, Stanton Warriors, James Zabiela, Marco V a vystupoval na řadě akcí především v Evropě, např. ve Velké Británii, Norsku, Rusku, Řecku, Belgii a dalších. V ČR vystoupil na posledním ročníku festivalu Mácháč a ihned si získal české publikum.



Nenechte si ujít další díl VOGUE:

24. 12. 2009, VOGUE: Christmas edition
Djs: LAYDEE JANE, Pete Walk, Fcuk, Trancegate, DejFF

LayDee Jane je momentálně 3. nejpopulárnější českou DJkou dle DMA, podle žebříčku The DJ List patří dokonce mezi 30 nejoblíbenějších trance DJs na světě. Za svoji kariéru již stihla dobýt domácí i světové taneční kluby. Singl LayDee Jane – Keep on, který vyšel na labelu RMS Records, je k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. na www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com i v dalších musicshopech.
 
Zítřejší noc plná módy Vogue v Mecce představí návrháře Odd:Room Designers! Listopadový Vogue v čele s nizozemským DJem Jesse Voornem, LayDee Jane a Odd-room designers

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016