PARTYINFO

 

HOUSE REVOLUTION VOLUME II.

Datum konání:
20.11.2009 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - Double Dance Palm Beach
DJs:
Michael Burian, Hozzy, D‘Niel, M(i)ke
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
 
 
Michael Burian na druhém pokračování House Revolution
Po velice úspěšné premiéře této parties, která proběhla 16. října, navazujeme dalším vydáním a to House Revolution vol. II. Kde jinde než v českobudějovickém DD Palm Beach a s kým jiným než Michaelem Burianem! Při vyslovení tohoto jména si každý hned vybaví, o koho jde, ale přece jen, kdyby někdo nevěděl... 
 
Michael je jeden z nejvyhledávanějších djů v ČR, ale i mimo ní! K jeho nejúspěšnějším vydaným singlům určitě patří předělávka Vltavy od Bedřicha Smetany. Byl zakladatel a průkopník houseové scény na jihu Čech a v prostorách DD Palm Beach (tenkrát New York) pořádal parties třeba s takovou hvězdou jako Paul Van Dyk. V té době Michael ještě vystupoval pod přezdívkou – Elektromajk.



Jako další dj do Českých Budějovic přijede velká osobnost pražských clubů a to dj Hozzy, který svými energetickými sety umí dostat publikum do varu a strhnout ho na svoji stranu. Třetím djem bude jeden z budějovických rodáků - dj D’Niel, který patří v poslední době mezi vyhledávané dj’s na jihu Čech a pravidelně hraje na akcích se jménem Electro party. Určitě nebude chybět za mixážním pultem ani pořadatel této akce a resident DD Palm Beach, dj M(i)ke, který hrál např. v clubech: Havana club Praha, People’s Plzeň.

Pokud jste nebyli na první párty, která sklidila veliký úspěch, máte možnost navštívit v pořadí druhou akci, kde nebudou chybět go-go performers, speciální efekty, laser show a hlavní stage bude vyzdobena „hospital“ dekoracemi. Akce i tentokrát startuje od 21:00, kdy se za mixážní pult postaví kdo jiný, než sám resident - dj M(i)ke. Vstup na akci bude 100,- Kč.

Více najdete na www.ddpalmbeach.cz nebo na www.dj-mike.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016