PARTYINFO

 

SOULTRAIN WEEKENDER

Datum konání:
21.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Big J, Rico, 12Play, MP Marcus (uk)
Live:
Kele Le Roc (uk)
 
 
Soultrain Weekender DJ Rico Birthday Party
Jako každý rok v tomto období přichází Rico s oslavou svých narozenin na své Soultrain party. Tato událost se již 10 let řadí k zásadním událostem pražského klubového života. Party bývá jakousi rekapitulací událostí, které se během posledního roku na Soultrainu odehrály a zároveň poděkováním všem, kteří večer podporují.
 
Tento rok bude hostem fenomenální britská vokalistka Kele Le Roc, která se řadí mezi nejlepší UK r..n..b zpěvačky. Z Británie také dorazí MP MARCUS. Jejich vystoupení podpoří Soultrain djs Big J, 12 Play a samozřejmě oslavenec Rico, který si na tuto událost vždy připraví ohromující set těch největších hitů. Těšit se můžete na skvělé dekorace v červené a bílé, VIP lounge, zelený laser, poutavé projekce a bary plné toho nejlepšího pití. Všude plno úžasných lidí a skvělá atmosféra. Přesně tak, jak to dovede jen Rico.

Party se koná 21. listopadu 2009 v klubu Radost FX. Všichni příchozí by měli mít něco červeného nebo bílého.Sexy & Stylish.

KELE LE ROC

Kelly Biggs se narodila v Londýně jamajské mamince, která pracovala jako módní návrhářka a anglickému tatínkovi, který byl v té době zaměstnán jako tanečník a model. Již od tří let navštěvovala taneční školu a snila o tom, jak bude jednou vystupvoat na Broadwayi a West endu. Osud tomu však nechtěl a Kele si ve dvanácti letech vážně poranila koleno. Tento incident ji přivedl ještě více ke koncentraci na zpívání. První skladbou, kterou nahrála byla cover verze písničky „Its Over“ od Rolls Royce. Poté se již vrhla na svůj vlastní repertoár. Nalezla schopné muzikanty, kteří s ní byli na stejné vlně a také si mění své umělecké jméno na Kele le Roc.

V 16 letech byla Kele již na koncertní šňůře jako support act pro umělce jako jsou Total, Horace Brown a Mona Lisa. První nahrávací nabídky přišly od dua First Ave a Sony records Chicago. Sony records v Londýně se domnívali, že její americký look a sound by mohl být zajímavé pro trh, nicméně Kele se rozhodla pro spolupráci s duem First Ave a odstěhovala se do Londýna. Podepsala s nimi smlouvu v roce 1996 a v roce 1997 podepsala licenci s Polydor Records. Posléze odjíždí na 3 měsíce do Los Angeles, kde nahrává své první album „Every Body´s Somebody,“ na kterém spolupracovala s lidmi jako Rhett Lawrence, (Mariah, Monica Eternal) Harvey Mason jr, (Brandy,Chante Moore, Aaron Hall) a Robbie Neville, ale také třeba s Cooliem. Kele na to vzpomíná : „Bylo to úžasné. Já malá holka z Londýna, která si jezdí v kabrioletu Mustang, bydlí si v hotelech v Beverly Hills a chodí se bavit s lidmi jako Bruce Willis, Busta Rhymes a Missy Elliot. Dokonce jsem jednou na přechodu potkala Ricka Jamese.

Její první album vyšlo v roce 1999 a Kele Le Roc na něm měla 2 singly, které se umístily v top 10 a získala za něj i významná ocenění. Patří mezi ně především Mobo Awards, kde získala ceny za nejlepší singl „My love“ a také cenu za objev roku. Kele Le Roc se svým projevem pohybuje n hranici r´n´b, ale její projev je velmi unikátní. Nevelkou fanynkou Prince a velice složitě se zařazuje pod nějakou hudební pokličku. Během své kariéry si vyzkoušela spolupráci s různými umělci. Jmenujme Courtney Pine, Danny Foster, Omar, Masters at work, Estelle, Todd Edwards, Delinquents, Fireworkz, Lemar, sticky, H money, Fundamental, Darren Martyn, Davinche, Shola Ama, Truth, Redrat, Done, ShyFx, JD aka da Dready, Fanatics, Agent X, Roni Size, Space Cowboy, Damane a v roce 2001 vydává světový hit “Romeo” společně s Basement Jaxx. Kromě pěvecké kariéry stihla Kele i role v několika filmech, je moderátorkou televize INC a také hraje v muzikálech. Založila i vlastní oděvní značku „Funkin´Bytch“ a také řadu šperků pod značkou KLR Bling!

V roce 2008 byla Kele jedním z osmi umělců, kteří odjeli do Mali v Africe, kde pracovali na projektu Routes to Roots, který spojuje talentované umělce z Anglie a Afriky. Společně vytvořili hudební album, učebnici pro školy a dokumentární seriál, který poběží v příštím roce na MTV.

KELE LE ROC je zatraceně HOT! Nenechte si ujít její očekávané vystoupení na party SOULTRAIN!

www.keleleroc.com
facebook.com/keleleroc
myspace.com/kelelerocmusic
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016