PARTYINFO

 

APHRODITE AT FABRIC

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Aphrodite, No Money, L Plus, Dareen, That
Popis:
vstup předprodej 200 czk
Line-up:
21:00 Dareen b2b Goofee
23:00 No Money (C.phone)
00:30 Aphrodite
02:30 L Plus
04:00 That
05:30 konec
 
 
DJ Aphrodite míří do Fabricu
Premiéra světové drum´n´bassové superstar ve Fabricu! Tady musíme říct dlouho nevyřčené „konečně“, protože Gavin King aka Aphrodite plnící kluby a haly, rozezní ostravský Fabric aktuálním soundem a po neplánované, letní mininávštěvě prostoru klubu Fabric se velice těší.
 
Pro ty z Vás, kteří se chtějí s Aphroditem seznámit ještě před návštěvou Fabricu, máme připraven obsáhly profil a pochopiltelně několik hudebních ochutnávek. Zdatně sekundovat této ikoně drum n´bassu bude Dj C.phone za projekt No Money, který patří ve střední Evropě k ledoborcům fresh soundu a k vodopádům invence. Melodické a nápadité úryvky, snoubící se se zničujícím beatem – to jsou No Money.

Našlapaný line up rozšiří slovenská star L Plus, jehož kariéra začala v roce 1998. Již o 4 roky později vyhrává Jim Beam DnB most wanted dj award a v tomtéž roce vydává svůj první promo vinyl, který pokřtil v ruském Petrohradě. V dnešní době je stále známější díky své vynikající produkci, která plní kufříky tak slavných dj´s jako Aphrodite, Calyx, Paul B, AK 1200, Crossfire, Muffler, Concord Down, Crossfire.

Tím výčet dj´s nekončí, jako support se představí Dareen a That. Zvučná jména podpoří vynikající sound o síle 10 kw, laser show a prvních 50 příchozích obdrží dárky od Titty Twisteru!

Od pondělí 12.10. bude zahájen předprodej za zvýhodněnou cenu 200 czk. Předprodejní místa : Titty Twister (Nádražní 28.), Café De La Ostrava (Stodolní), Klub Klid (Stodolní / Porážková)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016