PARTYINFO

 

VÁNOČNÍ KONCERT DARY ROLINS

Datum konání:
11.11.2009 - 12.11.2009
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Dara Rolins a hosté (Tina, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Dan Bárta, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera)
Popis:
start 20:00, vstup 690/990/1400 czk
 
 
Přípravy vánočního koncertu Dary Rolins v plném proudu…
Vánoční dvojkoncert Dary Rolins, který proběhne 11. a 12. listopadu v pražském klubu SaSaZu, bude svým konceptem opravdu výjimečný. Dara se rozhodla na tomto tour vyzkoušet opět něco nového. A co přesně? Cílem je originální propojení symfonického orchestru a dalších živých nástrojů, tanečníků a tanečnic, vizuálních efektů a dalších prvků, které vytvoří ve finále dokonale sladěnou show.
 
Možná by se dalo říci: „aby se hosté cítili jako doma“, ale nejsme daleko od pravdy. Právě hosty si Dara vybírala z řad svých nejbližším, s kterými ji pojí nejen vztah pracovní, ale i osobní. Dočkáme se tak zajímavých duetů v podání Paľa Habery, Tiny, Matěje Rupperta, Tonyi Graves, Dana Bárty, Marty Jandové a dalších, kdy zazní známé skladby v ještě zajímavějším podání. Součástí koncertu bude také nahrávání CD, které vyjde 30. listopadu.



Kromě záznamové techniky je na míru neprojektován i zvukový systém, který bude zohledňovat sedící i stojící publikum tak, aby došlo k dokonalému pokrytí. Obojí budou synchronizovat dva digitální pulty. Vše projde poslední zkouškou přímo na místě před samotným koncertem. Sváteční scéně bude dominovat velkoplošná obrazovka s vysokým rozlišením, které bude sekundovat několik dalších LED pásů a LCD projekcí. Pro lepší představu si můžete prohlédnou hrubou vizualizaci sálu, která se stala základem pro reálné plánování pódia a přizpůsobení sálu k této výjimečné hudební události.
Svému osudu neunikl ani více jak čtyřicetičlenný symfonický orchestr, pro který jsme nechali na zakázku vyrobit 40 párů bot v barvě červené. Co by to ale bylo za vánoční koncert, pokud bychom vám všechna překvapení řekli předem, že? ;-)

Vstupenky na pražský koncert lze zakoupit v cenových kategoriích od 690czk do 1400czk ve všech předprodejích sítě Ticketpro. Všechny vstupenky k sezení jsou číslovány. Další koncerty proběhnou 10.11. v Bratislavě a 17.11. v Košicích. Uvádí ED Production ve spolupráci s Pink Dot.

Termíny vánočního tour:
10.11.2009 / Bratislava, Hala Pasienky
Dara Rolins a hosté (Tina, Tonya Graves, Wich, Paľo Habera …)
11.11.2009 / SaSaZu Prague
Dara Rolins a hosté (Tina, Tonya Graves, Dan Bárta, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera…)
12.11.2009 / SaSaZu Prague
Dara Rolins a hosté (Tina, Tonya Graves, Matěj Ruppert, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera …)
17.11.2009 / Košice, Steel Arena
Dara Rolins a hosté (Tina, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera …)
 
Vánoční koncert Dary Rolins v SaSaZu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016