PARTYINFO

 

THERAPY SESSIONS - CZ

Datum konání:
13.11.2009 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - KD Vltava
DJs:
Current Value (de), Counterstrike (sa), Forbidden Society, Hanzall (Bubblebeatz), Kloc (Round Records), Chito (Bubblebeatz), Dukor (Bubblebeatz)
Info:
http://www.therapysessions.cz
info@bubblebeatz.cz
Popis:
start 21:00, vstup 200/250 czk, prvních 199 návštěvníků obdrží jako dárek exkluzivní CD - Therapy Sessions CZ Mix by Counterstrike
 
 
Terapeutické profily hlavních účinkujících na Therapy Session CZ
Největší drum and bassový nářez v ČR se blíží. Opět vám nabídneme nevídané dekorace od Kolabs visual artists, kvalitní technický support a světelnou show od agentury Lightshow, zvuk od Mayapur soundsystemu, ale v první řadě ty nejžádanější headlinery na poli tvrdého DnB. Čeká vás ta pravá terapie v rukou následujících odborníků:
 
Counterstrike

Duo Counterstrike pocházející z Kapského města v Jižní Africe tvoří Animal Chin a 500 Mills. Tito dva pánové mají velkou zásluhu na tom, že se Jihoafrická republika vůbec ocitla na mapě světové drumandbassové scény. Dali se dohromady v polovině devadesátých let minulého století a společně produkují od roku 1998, jejich zkušenosti s djingem ale sahají až do roku 1994. I přes drsné podmínky v jejich rodné zemi se jim díky tvrdé práci podařilo v roce 2001 vydat na kanadském labelu Allied Records jejich první release. V roce 2005 zakládají svůj vlastní label Algorythm Recordings, na kterém vydávají např. Current Value, Limewax, SPL, T.Z.A a Axis & Trank. Velkého úspěchu se dočkali díky EP “From Beyond The Grave”. V nedávné době zabodovali s albem „Insubordination“, které je rozděleno na tři části a najdeme na něm i spolupráci s The Panacea, Current Value a Donny. Sám Justin o něm říká, že songy, které se nakonec na albu objevily, vybírali podle toho, jaké odezvy se jim dostalo na parketu. V současnosti stojí také za novým labelem Counterstrike recordings, na kterém vyšla první část projektu Collaborations a druhá je na spadnutí. Jak název napovídá, dvojdesky obsahují tracky ve spolupráci s top producenty z celého světa (Nanotek, Zardonic, Forbidden Society, Cooh a další). Jejich tvorba je temná, neúprosná, někdy až brutální, ale na druhou stranu ohromuje perfektním zvukem a propracovaností, tajemství producentského úspěchu je podpořeno i Justinovým tříletým studiem oboru zvukař. Mimo produkování a hraní po celém světě jsou také promotéry nejoblíbenější dnb party v Jižní Africe nazvanou „Homegrown“, která přiláká každý měsíc více než 600 lidí. Do Českých Budějovic přijede duo reprezentovat Animal Chin.

Current Value

Berlíňan řadící se mezi hrstku inovátorů mezi evropskými producenty. S důkladnou průpravou hry na klavír začal s elektronickou hudbou koketovat v roce 1992. Po několika měsících již sklízel ohlasy na berlínských rádiích a následovalo několik nesporných klasik na vinylech. Vlivná tvorba na labelech Don Q a Position Chrome katapultovala Current Value doslova na pozici undergroundové hvězdy. Brzy následovala živá vystoupení v jeho rodném městě a poté na několika místech v Evropě a Americe. První releasy na Position Chrome jako Creative Robot, Skybreaker a Bass Riot byly přijaty velmi kladně, obzvlášť v Severní Americe. Jednoznačně temný a často disharmonický zvuk techstepové revoluce lahodil mnoha odpadlíkům stylu jungle stejně jako posluchačům experimentální elektronické hudby; Current Value byl jedním z průkopníků. Mnoha singly a čtyřmi LP (páté s názvem „2012: The Day of Silence“ vychází v těchto dnech) se nesmazatelně zapsal na poli žánrů drum and bass a techno. Následnou tvorbou na uznávaných labelech jako DonQ Records (Ger), Ruff-Teck (NL), Klangkrieg (Ger), Phantom Noise (Ger), NoBreaks (Ger) a Soothsayer Recordings, dál zásoboval kvalitním drum and bassem taneční parkety i domácí posluchače. V roce 2004, po roce studia, se stal diplomovaným zvukařem SAE a ještě víc prohloubil své produkční hodnoty a schopnosti. Další jeho tracky vycházejí na labelech Soothsayer, Intransigent Recordings, bezkonkurenčních britských labelech Obscene Recordings a Tech Itch, labelu Algorythm dua Counterstrike a pod úžasnou stejnojmennou hlavičkou Američanů Evol Intent. Kvalitu přináší také spolupráce s top producenty jako SPL (Tech Itch, Freak, Lost Soul), Limewax (Freak, Tech Freak, Tech Itch, L/B), Counterstrike (Algorythm, Future Sickness) a Raiden (Offkey, Freak, Position Chrome). Jako člen bookingu Anger Management hraje po celém světě. Jeho tracky se často objevují v The Freakshow proslulého šéfa labelu Freak Recordings, Dylana.
Current Value vás svým setem zaručeně překvapí a zboří vaše představy o zaběhnutých postupech.

Forbidden Society

Třetí z headlinerů zastupuje Českou Republiku a je rezidentem Therapy Sessions CZ. Jeho producentských úspěchů během roku 2009 o poznání přibylo. Za zmínku rozhodně stojí mistrovské releasy Focus on Violence VIP a The New Cell na Obscene Rec. a nářez Extreme na Counterstrike Rec. ve spolupráci s Counterstrike. Do budoucna se můžeme těšit na další nátěry a zajímavé spolupráce. Forbidden Society, to je metal and bass!

www.therapysessions.cz

 
Therapy Sessions - CZ: Potřebujete terapii, report z blízké budoucnosti!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016