PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
07.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Layo & Bushwacka (uk), Loutka, Blond & Raidem
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 300 czk, poté 350 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Layo&Bushwacka v Roxy: biografie a páteční CD Nonstop na Rádiu 1 Nabitý listopad v Roxy: Layo&Bushwacka!, Skye, High Contrast, Midi Lidi, Tinariwen
Roxy si v sobotu ve čtyřhodinovém setu podají Layo&Bushwacka!
Hned z kraje listopadu jsme pro vás v Roxy připravili vystoupení dvou jmen, která v české kotlině není třeba zevrubně představovat. Londýnští pionýři elektronické hudby Layo s Bushwackou! u nás zahráli mnohokrát, ostatně do Čech a hlavně do pražské Roxy se rádi vracejí. 
 
Sympatie Laya Paskina a Matthew Bushwacky s českým publikem jsou vzájemné – v tuzemských hudebních anketách se za poslední léta stačili umístit skoro ve všech kategoriích, kde mohli. Bodovali především jako djové, jejich (především klubová) vystoupení jim získala věhlas nejen mezi Aší a Jablůnkovem, ale po celém světě.



Sety Laya a Bushwacky! jsou opravdovým výletem do všech hudebních zákoutí – rovné beaty, breakbeat, drumandbass, hip hop, funk, nic není nemožné. Pochutnají si milovníci deepových nálad i tancechtiví polykači hitovek. To vše zabaleno do precizní techniky. Aby vám showmani Layo s Bushwackou! stihli předvést vše ze svého umění, dostanou prostor 4 hodiny. Jako český support vystoupí resident Loutka, hvězdný line up uzavřou Blond a Raidem.

Jedna z událostí klubového podzimu se odehraje v Roxy 7. listopadu.

facebook.com/roxy.prague

www.roxy.cz
www.myspace.com/roxynod
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Human Traffix od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016